facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

750.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1605
  • date_rangeAdaptacija: 1996
  • codeŠifra: PH1574245937381AB

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Mlin, 146 m2, v treh etažah in samostojno gospodarsko poslopje
Na lepi z zelenjem obdani  lokaciji ob potočku v vasi Mlino prodamo hišo (včasih tretji mlin od Blejskega jezera navzdol po Jezernici), ki je bil delno obnovljen in ga je potrebno dokončati. Hiša, zgrajena l. 1605 se nahaja v  lepem naselju in je oddaljena od Blejskega jezera cca. 150 m..  Do plaže je 5 min peš hoje. Hiša je bila betonirana, hidro in termo izolirana s treh strani. V hiši je možno narediti vrtino ker je pod hišo možen dostop do tople vode (24C). Možnost zajetja vode v bazenu ob hiši v velikosti 6 m x 2,5 m. Na obeh parcelah, ki jih loči Jezernica v dolžini 40 m je na eni strani poraščena strmina z drevesi, na drugi strani pa sta dve hiši v velikosti 100m2 in 45 m2. (mlinska stavba in gospodarsko poslopje). Obe parceli sta povezani z betonskim mostom in možnostjo parkiranja na drugi strani za 2 do 3 vozila.

Površina hiše  
Hiša je sestavljena iz treh etaž (K+P+M), obsega 146 m2   površine.  Zemljišče v velikosti 244 m2 zajema del pod hišo okoli hiše. Hiši pripada tudi zemljiše v velikosti 538 m2.

V kletnem delu prostor je možna postavitev savne in bazena.V pritličju je odprt prostor cca 65 m2 s črno kuhinjo in dodatno sobo, v nadstropju pa se nahaja prostor v velikosti 65 m2 in na novo narejen apartma v velikosti 35 m2.

Površina gospodarskega objekta je 54 m2. Kamniti del z velbanim stropom iz opek je povezan z betonsko ploščo izpod katere so železni profili za balkone na severni in zahodni strani nad potokom. V nadstropju je novo pozidani del z kopanico in kuhinjo, d nevni prostor v lesu z okni in 18 cm izolacijo, stopnice v podstrešni del z 35 m2 velikim prostorom (možnost 2 spalnici) z izolacijo sten in stopa.

Na drugi strani potoka na strmem delu je možnost postavitve hišic v treh nivojih v stilu Glamping oddajanja.

Prenova
Na novo je bilo narejeno elektro, vodovodno in kanalizacijsko omrežje. Ogrevanje je samostojno – plinsko..(možna preureditev na toplotno črpalko). Streha je bila menjana l. 2000. Kamniti zidovi so ojačani in obnovljeni.  Novi so temelji v notranjosti. Nove so stene, okna ter streha z prezračevanjem. Hišo je potrebna dokončanja. 

Parkirno mesto
Parkiranje je možno na parceli.

Lokacija in infrastruktura 
Hiša je locirana 150 m od Blejskega jezera in 100 m do Mercatorja.

Dodatno
Vseljiva takoj. Nepremičnina je bremen prosta, parcelne meje so urejene, prenos lastninske pravice pa je možen takoj.

Vabljeni na ogled!


Hiter kontakt

Mreža nepremičnin d.o.o.

Mreža nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: