facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor, Kamnica

49.000 €
= 2.450 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 20 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • codeŠifra: 948-ce

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

-

V naravi, na mirni in sončni lokaciji v Kamnici prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 919 m². Parcela je deloma ravna, deloma terasasta z naklonom.

Na parceli stoji montažna hiška v izmeri 19 m², ki služi kot počitniški objekt. Grajena je bila 1980, ima priklop vode in elektrike. Na parceli so posajena drevesa, sadna drevesa, rože, vrt. Dostop je urejen (zadnjih 50 m je makedam). 

Namembnost parcele je opredeljena kot površina razpršene poselitve. Primerna je za gradnjo stanovanjske hiše ali počitniške hiše.

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture, kot šola, vrtec, pošta, trgovina, zdravstveni dom, avtobusna postaja itd. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.


Hiter kontakt

Tanja Koser

INVENTA NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: