facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Krk

101.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1981
  • codeŠifra: I17664

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Omišalj, apartma z balkonom, parkiriščem in shrambo, 72 m2.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in je veliko 72 m2, ima parkirišče in shrambo. Nahaja se v mirnem delu Omišlja na otoku Krk.
Stanovanje je sestavljeno iz vhodnega prostora, spalnice, dnevne sobe z izhodom na balkon, ki ponuja pogled na morje, kopalnice s sanitarijami, jedilnice, kuhinje in manjše otroške sobe z ložami.
Letališče je oddaljeno 5 km, prva plaža pa je oddaljena približno 700 m. Postavitev in velikost prostorov daje možnost preureditve v pisarniški prostor.
Omišalj je eno najstarejših mest na otoku Krku, katerega zgodovina sega v tretje stoletje. To je tudi prvo mesto, na katero boste naleteli, ko boste s kopnega prišli preko Krškega mostu. Mesto je zgrajeno na pečini, celo 80 metrov nad morjem, s katerega se ponuja panoramski pogled na Kvarnerski zaliv. Omišalj je ohranil svojo srednjeveško urbano strukturo, očarljivo staro središče z ozkimi ulicami pa je območje za pešce.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za PDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o.  izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: