facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

440.000 €
= 4.339 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 101.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1896
  • codeŠifra: 66c280e9

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji blizu centra Ljubljane se v starejši in urejeni zgradbi nahaja stanovanje z izjemno uporabnim in lepim tlorisom. Stanovanje s kombinacijo dobre lokacije in modernega tlorisa nudi visoko kvaliteto bivanja in priložnost za dobro investicijo. Nepremičnina skupno sestoji iz dveh popolnoma ločenih apartmajskih enot.  Nepremičnina ima status Apartmaja in zaradi hkratne predaje posla predstvlja odlično dolgoročno investicijo.

Lokacija v središču mesta zagotavlja bližino starega mestnega jedra in vse potrebne infrastrukture.

Polno opremljena apartmaja odlikuje moderen design, sodobna arhitekturna zasnova in kvalitetno pohištvo. V nepremičnini je vgrajena vrhunska keramika, ter vrhunski tlaki. Prav tako je poleg vrhunskih armatur v kopalnici tudi leseni del iz masivnega lesa.

Apartma 1 – skupno z galerijskim delom obsega 49,42 m2 in dodatni prostor v kletni etaži, ki služi utilityju

Stanovanje ima izjemen tloris, ki obsega prostoren open space, sodobno opremljeno kopalnico, moderno kuhinjo s kvalitetnimi aparati in galerijski spalni del stanovanja.

Apartma 2 – skupno z galerijskim delom obsega 52 m2

Stanovanje ima izjemen tloris, ki obsega prostoren open space, sodobno opremljeno kopalnico, moderno kuhinjo s kvalitetnimi aparati in galerijski spalni del stanovanja, ter dodatni utility z servisnim delom.

Ogrevanje je urejeno na električno peč, kar zagotavlja vizjemno nizke stroške. Parkiranje je urejeno na dvorišču stavbe. 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: