facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

1.100.000 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 130000 m2
  • codeŠifra: 6229640

Podroben opis nepremičnine

-

Pred vami se nahaja možnost investicije v izgradnjo turistično-športnega kompleksa!

V kraju Grad na Goričkem, na območju trideželnega krajinskega parka Slovenije, Avstrije in Madžarske, ki tvori prvi trideželni park v Evropi se nahaja prelepo, sončno zemljišče, namenjeno turističnim in športnim dejavnostim. Zemljišče, namenjeno investiciji je v velikosti cca. 130.000 m2, v dolžini 1.750 m poteka v pasu po vulkanskem grebenu, ob vaškem potoku. Gre za delno ravni, predvsem pa razgibani valovit relief južne, pretežno pa zahodne pozicije.

Že sedaj so izdelani idejni projekti, ani spodaj, se pa seveda investicija še vedno lahko prilagaja željam investitorja.

Celotno območje je namenjeno turistični izgradnji. Predvidena je pozidava s turističnimi nastanitvami, hotel ali manjše bivalne enote, vse na delu zemljišča v velikosti 7.000 m2 (trenutni idejni načrt je pozidava večjega hotelskega kompleksa s športno dvorano). Drugo, manjše območje v velikosti cca. 500 m2, ki je namenjeno izgradnji športnega hostla, se nahaja v sami sredini celotnega zemljišča. Še dodatnih 10.000 m2 zemljišča pa je namenjenih infrastrukturnim objektom in parkiriščem.

Pridobljeno je že gradbeno dovoljenje za tri nogometne stadione. Na področju je predvidena izgradnja parka in urejenih sprehajalnih poti, trim steze, tenis igrišč, odbojkarskega igrišča na mivki ter motorik in adrenalinskega parka.

Celoten projekt je podprt s strani Direkcije za turizem Republike Slovenije in Občine Grad, kar je razvidno tudi iz pisma o podpori projektu.

Za območje Prekmurja je Slovenija sprejela ugodnejše davčne olajšave, ki še dodatno spodbujajo investicije na tem območju. K izvedbi projekta bodo pripomogla tudi nepovratna sredstva s strani Evropske skupnosti, ki so namenjena turističnemu razvoju in splošnemu razvoju tamkajšnjega območja. Pri razpisih se bomo opirali na tesno sodelovanje z občino, kar bo omogočilo doseganje boljših rezultatov. Pričakujemo pokritost investicije z nepovratnimi sredstvi v višini 40%-50%, kar je realna ocena glede na predhodne izkušnje.

Podrobnejšo predstavitev investicije in trenutnih idejnih načrtov si lahko ogledate na spodnji povezavi ali me kadarkoli kontaktirate:

Urška Lebreht 040 868 543, urska@dual.si

Več informacij na povezavi: https://resortolivinea.wixsite.com/olivinea/copy-of-english


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: