facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

154.720 €
= 2.030 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 76.2 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 80ead77f

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Stanovanja s čudovitim odprtim panoramskim pogledom na lepo okolico

Na odlični lokaciji nedaleč od središča Maribora poteka gradnja sodobnega butičnega nizkoenergijskega objekta. Gre za Vila blok A v novem naselju Studenci Sunset Elite Maribor. Novo nastajajoče elitno naselje je pozicionirano v objemu Pekrske gorce med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto, v MČ Studenci.

Elitna novo nastajajoča soseska se nahaja v mirnem okolju zelene narave s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je prava izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija nudi tudi veliko možnosti rekreacije v naravi.

Objekt zajema ekskluzivnih 2 x 18 modernih nizkoenergijskih funkcionalnih stanovanj, tipa PREMIUM IN PRESTIGE, veliko steklenih površin z ložami ali atriji ter podzemnimi garažnimi mesti (1 ali 2 parkirna mesta). Objekt ima 2 vhoda in 2 dvigala. Dostopnost in stanovanja v pritličju so prirejena tudi za invalide.

Predstavili bi vam radi 3 – sobno stanovanje v 2. nadstropju, ki ga sestavlja predsoba v velikosti 7,2 m2, bivalni prostor – 32 m2, soba – 13,9 m2, soba – 12,9 m2, kopalnica – 3,9 m2, WC – 1,7 m2, utility – 4,6 m2. Stanovanje še odlikuje loža s prelepim pogledom v velikosti 5,3 m2 Skupna površina je 81,5 m2.

Cena stanovanja z DDV je 154.720.76 €.

V ceno zajeto: Talno ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko + lastniška kletna shramba + skupna kolesarnica + skupni komunikacijski prostori.
V ceno ni vključena sanitarna oprema (umivalnik, wc školjka, bide, tuš zastori), armature in svetila ter PM.

Če si želite več informacij o razpoložljivih enotah v moderni novogradnji vseljivi spomladi 2020 nas kontaktirajte. Stanovanja za vse generacije nudijo udobje in kvalitetno bivanje na skupnih površinah med 62,3 m2 in 177,6 m2.

Vljudno vabljeni na predstavitev, da prisluhnimo vašim željam in vam jih uresničimo!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: