facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Makole

75.000 €
= 341 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 220 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • codeŠifra: PH435KT

Podroben opis nepremičnine

-

Makole - Makole, prodamo večjo hišo v velikosti 220 m2, ki je bila zgrajena leta 1990 in leta 2016 delno prenovljena z zemljiščem v velikosti 650 m2. 

Hiša je dvo stanovanjska. Možno je narediti dva ločena vhoda.  Pred hišo se nahaja prostor za 3 avtomobile. Za hišo je lep prostor za vrt in zelenico ter prostor za manjše otroško igrišče. Streha je pokrita z bramac strešniki. Hiša se nahaja v Makolah. Talna obloga v sobah je  laminat, v spodnjem hodniku ploščice, v kuhinji ter zgornjem hodniku pa je topli pod.

Spodaj in zgoraj so prostori enake velikosti kot spodaj razen kopalnice, katera je spodaj malenkost manjša in ni obnovljena, zgoraj pa je narejena nova – nove položene ploščice, novo okno, nova kopalniška oprema.

Prostori po etažah:

Pritljičje -  velik vhod, velik hodnik kateri vodi na levo stran spalnica, na sredini manjša sobica katera je lahko shramba ali prostor za čistila ali pralni in sušilni stroj, nato je druga spalnica, na koncu L strani je vhod v garažo. V garaži je prostor za  osebni avtomobil. V garaži se nahaja tudi peč in cisterna za kurilno olje. Od vhoda na desno stran pa je manjša kopalnica z kadjo, nato je kuhinja, ki ima prehod v jedilnico in jedilnice pa v dnevni prostor kateri ima tudi izhod na teraso. Iz dnevnega prostora lahko greste tudi direktno v kuhinjo, saj sta vhoda v dnevni prostor in kuhinjo si med seboj nasprotna.
Nadstropje: iz spodnjega dela hiše - hodnika vodijo stopnice v zgornje nadstropje hiše. Na vrhu stopnic takoj na levo je velik dnevni prostor, kateri ima izhod na balkon. Nasproti dnevnega prostora je prva soba, ki se lahko preuredi v kuhinjo. Nato je večja nova kopalnica. Za kopalnico je druga spalnica ali otroška soba. Nasproti tej sobi pa je tretja spalnica. Od vhoda v tretje spalnico je izhod na veliko pokrito teraso. Možno je da se terasa delno zagradi ter se naredi kakšen prostor ali preprost zimski velik vrt.

Hiša stoji v mirni okolici. V neposredni bližini je trgovina, šola, vrtec, občina in več gostinskih lokalov. 

Priložnost za investicijo
 


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: