facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana

250 €
Kontakt

Splošno

  • expand_lessNadstropje: 3
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 58dcec8d10

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Pozdrav vsem,

v stanovanju na Vojkovi cesti se oddaja enoposteljna soba v dvosobnem stanovaju (cca. 50 m^2) z vrhunsko razporeditvijo. Izredno prijetno stanovanje vključuje kuhinjo, kopalnico, manjši hodnik, shrambo in balkon (izhod na balkon je iz kuhinje). Opremljeno je z vso potrebno tehniko (steklokeramični štedilnik s pečico, hladilnik, pralni stroj,...); stanovanje se nahaja v 3. nadstropju bloka v katerem pa ni dvigala. V primeru, da imaš v lasti avto, se le ta lahko parkira za blokom (free off charge).

V sobi (velikosti nekih 17-18 m^2; not sure, ker se nikol ni točno merila) je trenutno postelja z jogijem (90x200 cm), miza, stol ter nekaj pohištva; zadeve se načeloma lahko razstavijo in spravijo na podstrešje, kar pomeni, da se lahko soba uredi po lastnih željah oz. potrebah. Trenutno je soba v beli barvi, lahko se prebeli/počrni/pozeleni... Ni nekih omejitev.

Kakorkoli; najemnina za sobo je 250 € + mesečni stroški (nihajo med 50 in 100 evr, odvisno od porabe in letnega časa); oddaja se od 1.3. dalje. Preden se vseliš se podpiše pogodba za obdobje enega leta ter se pristavi varščina v višini ene najemnine ter dodatnih 50 €, ki so namenjeni avgustovskim stroškom po tem, ko/če zapustiš stanovanje.

Soba se najraje odda mlado zaposleni osebi ali študentu/ki višjega letnika, ki mu/ji red in čistoča nista totalno nepoznani zadevi . :)

Če te zanima več informacij (mogoče kakšna slika, ki je še nisem uspel narediti ampak se bom potrudil) oziroma si 100% sure, da bi zadevo vzel, ker kdo bi oddajal beznice na tej skupini; napiši ZS in se lahko dogovorimo za ogled. ????

P.S.: Lastnika sta res vrhunska; vidiš ju pri podpisu pogodbe.... To je pa to načeloma :)

Hiter kontakt

Matic Skarlovnik

Morda bi vas zanimalo tudi: