facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

299.000 €
= 1.574 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 190 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 30 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. A2
  • codeŠifra: 101157-319

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Terasacheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Na Rudniku (ob Peruzzijevi ulici) prodamo novogradnjo, vrstno stanovanjsko hišo z vrhunskim standardom bivanja.

Skupna površina hiše je 190 m2, bivalne površine 160 m2, zunanjih površin 30 m2. Panoramska stena v pritličju meri 4,2 x 2,8 m. Višina stropa v pritličju je 2,85 m in 2,65 m v prvem in drugem nadstropju.

Pritličje meri 59 m2 + vhodna terasa 6 m2, prvo nadstropje 63 m2, drugo nadstropje 42 m2 + pokrita loža 24 m2.

Energetska učinkovitost hiše bo dosežena s kakovostno fasado stavbe, s kvalitetnimi okni in materiali ter vgrajenimi prezračevalnimi napravami. Z upoštevanjem visokih zahtev glede energijske učinkovitost se hiša uvršča v energijski razred A2.

Hiše so  zasnovane, kot masivne  iz železobetonske konstrukcije z železobetonskimi ploščami in železobetonskimi stenami. Ta inženirska odločitev je skladna s slovensko in evropsko zakonodajo za gradbeništvo na potresnih območjih. Predelne notranje stene so izvedene iz siporeks blokov, debeline 10 cm ali iz mavčnokartonskih plošč. Izvedba notranjih sten je vključena v 4. fazo.

Za protipotresno varnost in stabilnost hiše bodo poskrbeli 21 m dolgi železo-betonski piloti.

Streha je ravna in toplotno izolirana z xps foljijo. Fasada je izdelana po tehnologiji Rofix z debelino 21 cm. Okna so vgrajena iz ojačenega PVH profila, debeline 70mm, 3-slojno steklo, profil Schuco. Na južni strani so okna z zunanjimi žaluzijami. Vhodna vrata so protivlomna.

Ogrevanje je preko talnega gretja, z montažo etažne omare v vsakem nadstropju.

Ogrevanje je možno tudi s toplotno črpalko. Zunanja enota bo na strehi, na posebni dodatni platformi iz materiala, ki preprečuje vibracijo. Notranja enota bo zmontirana v kotlovnici in bo vsebovala vgrajeni 200 l bojler.

Dvigalo. Projekt je zasnovan z namenom, da se lahko po želji lastnika vgradi dvigalo, ki povezuje vse tri etaže. Najboljši čas za vgrajevanje in montažo dvigala je med 3. podaljšano fazo. Notranji tloris kabine ne sme presegati 1100 x 1200 mm, z nosilnostjo za dva odrasla.

Do starega mestnega jedra prestolnice je 3,5 km, nakupovalnega središča Rudnik 1,4 km, avtobusne postaje (LPP)  400m, neposredna bližina AC priključka 1,0 km.

Okolica nudi številne rekreativne zelene površine (PST, Golovec, Krajinski park Barje).V neposredni bližini  se nahajajo vrtec, šola, športno igrišče Krim, nakupovalno središče Supernova, lekarna in gasilska postaja.

Hiša ima 2 parkirni mesti pred vhodom v hišo. Predvidena je zapornica s Peruzzijeve ulice. Na voljo je še zadnja enota, enota C. Hiša se prodaja v 4. gradbeni fazi, za dokončanje na ključ je ob uporabi standardnih materialov predvideno doplačati 60.-70.000 €.

Vljudno vabljeni k ogledu.

Hiter kontakt

Matija Sever

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: