facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana

170 €
Kontakt

Splošno

  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: b44223dce6

Podroben opis nepremičnine

-

Oddaja se postelja za študenta moškega spola v dvoposteljni sobi na Viču, v mirni okolici, Poklukarjeva ul. 2. V sobi je že en študent. Cena je na mesec 170 evrov, skupaj s stroški. Pogodba se podpiše za 12 mesecev, z možnostjo podaljšanja. Varščina je v višini ene najemnine. Varščina se po najemu vrne.

V stanovanju so vse potrebne stvari (kuhinja, wc, kopalnica, omare, predali, miza, brezžični internet, hladilnik ...). V stanovanju ni možna uporaba pralnega stroja, vendar je poleg bloka pralnica. Poleg bloka so tudi avtobusa 14 in 6, pekarna, trgovina, banka ... V stanovanju sta že dva študenta in še ena starejša, prijazna in verna gospa, ki tam živi ter ima svojo sobo.

Kontaktirajte me prosim na mail na zmago.svajncer@gmail.com. Na Facebook ali messenger ne odgovarjam. Prosil bi za vaš opis, kdo ste, kaj študirate, letnik itd.

Postelja se lahko odda takoj.

Hiter kontakt

Zmago Švajncer

Morda bi vas zanimalo tudi: