facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Poreč

250.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1000
  • codeŠifra: I18264

Podroben opis nepremičnine

-

Poreč, stanovanjsko stavbno zemljišče, 2000 m2

Gradbena parcela v Poreču v velikosti 2000 m2 je namenjena gradnji nekaj stanovanjskih objektov. Zemljišče se nahaja v naselju urbanističnega Stancije Vergotini, znanega tudi kot Furlanka. Na nasprotni strani je gozdno zeleno območje. Trenutno je pot narejena iz gramoza, z novim urbanističnim načrtom pa bo cesta delno asfaltirana, drugi pa kot cona za pešce.
Na zemljišču je tudi legalizirana stavba, 63 m2 skladišče, poleg katere je funkcionalni vodnjak. Na zemljišču je priključek za kanalizacijo. Morje je 15 minut hoje oddaljeno, urbanistični načrt podrobno določa prostorski razvoj naselja.

Poreč je znan po zelo blagem podnebju, brez visoke poletne vročine in več kot 3850 sončnih ur na leto, pa tudi po izjemno bogatih gozdovih. Idealna lokacija za vse tiste, ki radi uživajo v prednostih narave in turističnih atrakcij. Mikrolokacija ponuja priložnost za intimno življenje in priročno priložnost za gradnjo luksuznih nepremičnin.

Nepremičnino ekskluzivno trži hrvaška agencija Opereta nekretnine, s katero kupec pred ogledom sklene pogodbo o posredovanju pri nakupu in ji v primeru nakupa plača 2 % provizijo povečano za DDV.  Ogledi nepremičnine so brezplačni.  ABC NEPREMIČNINE d.o.o. izvaja za predmetno nepremičnino izključno samo pomoč pri organizaciji  termina ogleda s predstavnikom agencije Opereta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: