facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Zg. Šiška

313.512 €
= 3.733 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 83.98 m2
 • expand_lessNadstropje: 11/11
 • date_rangeZgrajeno: 2020
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: PS30307SJ

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Kletcheck Pokrito parkiriščecheck Dvigalo
 • Lega
  check Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Dizajnersko

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje 58 je trisobno stanovanje, ki se nahaja v enajstem, zadnjem nadstropju stanovanjskega dela stavbe in ima SV/JV lego.

Stanovanje zajema 83,98m2 neto tlorisne površine, od tega 64,62m2 uporabne površine ter dva balkona, oba v izmeri 9,68m2. Stanovanje obsega funkcionalen hodnik z garderobno omaro (10,21m2), ločen wc (1,93m2), kopalnico z banjo (4,84m2), dnevni prostor v povezavi s kuhinjo in jedilnico (25,37m2) z izhodom na balkon (9,68m2), glavno spalnico v izmeri (13,67m2) z izhodom na drugi balkon (9,68m2) ter otroško sobo/spalnico v izmeri (8,60m2) prav tako z izhodom na isti balkon. V kleti stanovanju pripada shramba v izmeri (4,69m2).

REZIDENCA CELOVŠKA

Ob Celovški cesti se je začela gradnja nove večstanovanjske zgradbe s poslovnimi prostori. Dobra lokacija ob Celovški cesti nam doprinese odlično povezavo s centrom mesta in hiter dostop preko AC obroča do ostalih predelov Ljubljane.

Z izgradnjo omenjenega objekta bomo pridobili veliko mero novih, udobnih in funkcionalnih stanovanj v povezavi z moderno prodajno galerijo. 

Stavba bo zgrajena iz dveh delov - visokega stanovanjskega dela in nižjega dela v katerem bodo poslovni prostori, ki bo poleg obstoječega poslovnega objekta oddaljila stanovanjski del v notranjost, nekoliko stran od Celovške ceste. Posebnost nižjega dela stavbe je ravna streha, ki je v celoti prekrita s sistemom zazelenitve Xeloflor in na kateri so prav tako predvideni atriji treh stanovanj v prvi etaži.

Stanovanjski del objekta bo zajemal 60 stanovanj, ki se razprostirajo skozi 10 nadstropij. V vsaki etaži je predvidenih 6 stanovanjskih enot in prav vsaka izmed njih ima vsaj en balkon ali atrij. Stanovanja so dvosobna in trisobna kar pomeni, da bodo obogatila ponudbo najbolj pogosto iskanega profila stanovanja na nepremičninskem trgu v Ljubljani.

Objekt je klasificiran kot zelo zahteven, moderen objekt. Pri gradnji bodo uporabljeni materiali višjega cenovnega razreda. Pod objektom je predvidena garaža v kateri bo 65 parkirnih prostorov za stanovalce, tukaj bodo prav tako tudi shrambe v izmeri minimalno 3,00m2.

Lokacija na Celovški cesti predstavlja odlično izhodišče do vse potrebne infrastrukture, dostopa do centra mesta, bližine ostalih predelov Ljubljane kot tudi dostopnost do zelenih, rekreacijskih površin. 

do centra mesta 5km
AC priključek 0,5 km
BTC 7km
rekreacijska točka Mostec 2,7km
hrib Rožnik - priljubljena rekreacijska točka 3km
PST - 2,5km
Živalski vrt 4,5 km

V neposredni bližini:

knjižnica Šiška 300m
vrtec Hansa Cristiana Andersena 700m
OŠ Valentina Vodnika 1km
avtobusna postaja, trgovina Mercator, banka, nakupovalno središče ALEJA SKY

 

Za objekt je že pridobljeno gradbeno dovoljenje in so sprejeti splošni pogoji prodaje.

Razpolagamo s fotografijami dronov iz vsakega posameznega nadstropja.

 Pokličite nepremičninsko svetovalko Saro Jamnik na 030-256-000 ali ji pišite na rezidenca@ljn.si.

Z vami bomo z veseljem delili dodatne informacije o projektu.

 

 

Hiter kontakt

Sara Jamnik

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: