facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad, Črnuče

650 €/mesec
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1973
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • codeŠifra: OS00237NN

Podroben opis nepremičnine

-

LJUBLJANA, ČRNUČE, SIMONČIČEVA ULICA, posredujemo pri oddaji popolnoma obnovljenega  stanovanja v večstanovanjski hiši oddamo za obdobje do enega leta z možnostjo podaljšanja. Stanovanje obsega prostoren hodnik z omarami,3 sobe brez pohištva, kuhinjo z jedilnico, ločeni WC, kopalnico s tušem. Pri vhodu je še manjša shramba. Stanovanje je polkletno z veliko svetlobe.

Lokacija je odlična,v bližini so šole, vrtca, avtobusne postaje, nakupovalnega centra ,  poleg zelenih površin za rekreacijo, otroških  igrišč, do obvoznice je cca 1 km.

Stanovanje je v celoti kvalitetno obnovljeno,  pohištvo v kuhinji je novo, električni aparati: štedilnik, pomivalni stroj in hladilnik, rekuperacija - prezračevanje je v vsaki sobi, klimatska naprava v vsaki sobi, toplotna črpalka za sanitarno vodo, ogrevanje s peletno kaminsko pečjo na centralno ter dodatnimi IR paneli ter opcijsko s klimatskimi napravami.

Vhod je iz dvorišča in je ločen od ostalih stanovanj, stanovanju pa pripada še nadkrita terasa ter zelenica v izmeri 92m2.

Vselitev je možna takoj. Poleg najemnine se plačajo še obratovalni stroški, ki so določeni po porabi energentov. Ob podpisu najemne pogodbe se plača ena najemnina v naprej in dve najemnini za varščino katero

se vrne po koncu najema.

Vabljeni na ogled od ponedeljka do sobote po dogovoru.

  Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 650,00 EUR .


Hiter kontakt

Svet Real d.o.o.

SVET REAL d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: