facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika

1.100.000 €
= 3.657 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1322 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • codeŠifra: PH08916AZ

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Na lepi sončni lokaciji v Gabrčah pri Vrhniki Vam ponujamo možnost nakupa nadstandardne samostojne vile, zasnovane kot dvoetažna družinska hiša (P+M), ki se nahaja v novem, prijetnem in mirnem naselju. 

Celotna površina parcele je 1.322 m2površina stavbe, zgrajene v letu 2008, pa 300,80 m2. Poleg glavnega objekta, družinske vile, se na parceli v treh ločenih objektih nahajajo še garaža, letna kuhinja in brunarica s savno. Preostalo zemljišče zajemajo hortikulturno dovršeno urejene, deloma zasajene zelene površine, asfaltiran dovoz ter dvorišče. Zemljišče v zgornjem delu zamejuje naravni kamniti zid, v spodnjem delu pa deloma ciprese, deloma kamnita škarpa. Dostop do objekta je diskretno zavarovan z dvoriščno ograjo. 

Arhitektura objekta, ki je zgrajen v skladu z vsemi sodobnimi gradbenimi smernicami, predstavlja splet tradicionalnega in modernega z lepo nevtralno barvo fasade. Še posebej pa bi želeli izpostaviti prestižno, visokokakovostno notranjo opremo, ki v različnih prostorih združuje različne stile, kar že nekaj časa postaja trend sodobnega notranjega opremljanja in predstavlja avantgardo tudi v svetovnem merilu. 

V notranjosti vile pozornost takoj pritegne moderen odprt, stilsko dovršen dnevno-jedilni prostor, v skupni izmeri 63,10 m2 (37,60 m2 dnevni prostor, 25,50 m2 jedilnica). Okusna izbira barv, materialov in oblikovalskih poudarkov v tem prostoru – od temnejšega parketa v kombinaciji s svetlejšimi  odtenki notranje opreme,  do ogromnih steklenih površin, ki zagotavljajo oblico dnevne svetlobe, ter okrasnih štukatur – je porok udobnega bivanja. Osrednji del z razkošno sedežno garnituro in jedilno mizo za 6 oseb lepo zaokroža sodoben kotni kamin, izveden v marmorju, za pridih prestiža pa poskrbijo luksuzne svetilke in umetelni lestenci v viktorijanskem stilu. Tudi sicer prostor odlikuje prefinjena, mestoma diskretna, mestoma glamurozna osvetlitev.

Dnevno-jedilni prostor se nadaljuje s kuhinjo izvedeno v rustikalnem stilu, v izmeri 13,30 m2. Tudi tu velika steklena okna, ki predstavljajo celotno zunanjo steno kuhinje, poskrbijo za širok dotok svetlobe, osrednji kuhinjski otok pa je mogoče uporabiti bodisi kot delovno površino, bodisi za hiter obed. V prostoru se etnično navdahnjeni poudarki (kot so npr. izvedba zaves, kredenca, stenska ura) odlično dopolnjujejo z elementi, ki zagotavljajo funkcionalnost in komoditeto sodobnega načina življenja.

V pritličju se nahaja še manjši prostor s sanitarijami, v izmeri 2,20 m2, ter prva izmed treh kopalnic vile, v izmeri 7,00 m2. Sanitarije, ki vključujejo tudi umivalnik, imajo dotok dnevne svetlobe. V kopalnici pa se nahajajo v keramiki izvedena kabina za prhanje, sanitarije in umivalnik v celostnem izgledu prostora. V tej etaži najdemo tudi večnamenski pomožni prostor oz. t.i. »utility«, v izmeri 12,50 m2, vanj pa je umeščena kotlovnica (ogrevanje objekta je izvedeno preko etažne plinske peči),pralnica oz. se lahko uporablja tudi kot pomožni prostor za shranjevanje.

Preostalo površino pritličja zavzemajo spalnica za goste (14,80 m2), predprostor (4,90 m2), hodnik (18,00 m2) in stopnišče (5,00 m2), objekt pa ima tudi pokrito, manjšo tlakovano teraso (6,20 m2).

Preko marmornega stopnišča (4,60 m2; oz. skupaj v obeh etažah 9,60 m2) z moderno stekleno ograjo na točkovnih nosilcih je urejen dostop v zgornje nadstropje vile, kjer se nahajajo 3 spalnice, 2 kopalnici, kabinet ter garderoba

Glavno spalnico v izmeri 29 m2 zaznamuje prestižna notranja oprema v viktorijanskem stilu-od velike razkošne postelje, do elegantnih nočnih omaric, oblazinjenega stola in počivalnika. V tem prostoru se nahaja tudi velika sodobna televizija. Skozi veliko stekleno steno se odpira čudovit pogled na vrhniško okolico in njene naravne lepote. V istem, viktorijanskem slogu je urejena še ena izmed naslednjih spalnic vile (22,50 m2), medtem ko je zadnja preostala spalnica(22,00 m2) zasnovana v stilu »arte povera«, s poudarkom na temnejših tonih v barvi lesa.

Glavna spalnica se odpira v moderno kopalnico v velikosti 16 m2, v kateri se nahajajo velika kopalna kad, steklena tuš kabina z dežno prho, sanitarije, bide, dva umivalnika v paru, obenem pa še obilica prostora za shranjevanje. Kopalnica ima izhod na balkon in po zaslugi strešnega okna tudi širok dotok naravne svetlobe. V nadstropje je umeščena še ena dodatna kopalnica, ki meri 9,60 m2, prav tako modernega izgleda in z vso potrebno kopalniško opremo (sanitarije, bide, v keramiki izvedena prha, umivalnik).

Eden izmed prostorov v nadstropju, v velikosti 20,30 m2, je urejen kot eleganten, funkcionalen kabinet z masivnim pisarniškim pohištvom, usnjenim divanom in mizo za ročni nogomet. Dodatna pisalna miza se nahaja neposredno ob vstopu v zgornje nadstropje. Poseben prostor pa je namenjen tudi garderobi, v velikosti 7,50 m2. Preostala površina zgornjega nadstropja obsega hodnik v izmeri 14,80 m2, zunanji del pa dva balkona v izmeri 7,50 m2.

Neposredno ob objektu se kot navedeno nahaja samostojna garaža z dvojnimi električnimi pomičnimi vrati. V njej je mogoče parkirati dva avtomobila. Na drugi strani hiše se, prav tako v ločenih objektih, nahaja popolnoma opremljena letna kuhinja z velikim kamnitim žarom in setom vrtnega pohištva. Letno kuhinjo, zasnovano tudi kot prostor za druženje, je zaradi zaprtih, velikih steklenih površin mogoče uporabljati v vseh letnih časih. Še posebej pa bi kot dodano vrednost vile izpostavili manjši lesen objekt, grajen v stilu brunarice, v katerem se nahaja finska savna v dveh nivojih.  

Poleg anih lastnosti vile, ki govorijo same zase, pa bi zaradi njene nekoliko dvignjene lege še posebej izpostavili čudovit razgled na bližnjo in daljno okolico

Toplo vabljeni k ogledu, da se tudi v živo prepričate o izjemni lokaciji in visoki kakovosti ponujene nadstandardne vile. Nepremičnino bi še posebej priporočili poslovnežem z družinami, saj je zaradi svoje relativno majhne oddaljenosti od glavnega mesta Ljubljane, a hkrati mirne okolice, bližine narave in izredno premišljeno zasnovanih ter prefinjeno opremljenih prostorov, idealno zatočišče za preživljanje mirnih, sproščenih trenutkov ter hiter dnevni pobeg iz zahtevnega korporativnega sveta.


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.