facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Ljutomer

58.000 €
= 61 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 947 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PZ00267DR

Podroben opis nepremičnine

-

Pozdravljeni.

Na odlični, elitni in zelo urejeni lokaciji v Ljutomeru, Aškerčeva ulica, prodajamo gradbeno zemljišče z že zgrajeno kletjo. Začeta gradnja je izvedena zelo kvalitetno. Armirana, hidro in toplotno dobro izolirana, v ploščah in stenah so položeni kanali za inštalacije in kanalizacija.

Na zemljišču je že plačan električni priključek. Tudi kanalizacija in voda je na zemljišču, vendar priključitev še ni plačana.

Oglejte si priložene fotografije. Na vsa vaša vprašanja, vam bomo na ogledu z veseljem odgovorili. Glede končne prodajne cene še je možen manjši dogovor.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mu kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, na njegov račun povrne tudi del stroška povezanega s prodajo nepremičnine, oz. za povrnitev stroška davka na promet nepremičnin v višini 1,95 %, seveda pa še obstaja možnost manjšega usklajevanja končne prodajne cene.

Za termin ogleda pokličite 041 649 685, Daniel Rozman nepremičninski posrednik z licenco MOP RS, št. 597, MARYLAND nepremičnine d.o.o..


Hiter kontakt

Maryland, nepremičnine d.o.o.

MARYLAND, nepremičnine, d. o. o.

Morda bi vas zanimalo tudi: