facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

540.000 €
= 900 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 600 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 611 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • reorderEner. izk. F
  • codeŠifra: 8603

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Parkiriščecheck Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

-

V Brezju prodamo vzdrževan, v celoti opremljen, stanovanjsko-poslovni objekt-cca 600 m2, ki obsega: stanovanjsko hišo P+1 v kateri je urejeno 4-sobno stanovanje, s pomožnimi prostori, gostinski lokal  s pokritim letnim vrtom in večnamenski poslovni prostor (trenutno je opremljen solarij). Leta 1997 je bil preurejen in nadzidan dvoriščni objekt, za katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje. Objekt je bil v letih 1997 do 2018 v celoti obnovljen. Kritina je pločevinsta Hosekra, stavbno pohištvo je PVC;  notranja vrata, podboji, stopnišče so iz masivnega lesa. Obnovljene so vse instalacije (elektrika, vodovod, odtoki). Vgrajeni so kakovostni materiali in oprema. Stanovanjski del - cca 170 m2 obsega v pritličju: predprostor, hodnik s stopniščem v 1. nadstropje, sobo (pisarno), pralnico, kurilnico, 2 rezervoarja za kurilno olje-skupaj 2800 l garažo za 2 avtomobila in shrambo. V nadstropju so sledeči prostori:  hodnik z izhodom na veliko teraso,  kuhinja,  jedilnica,  dnevna soba iz katere je vhod v otroško sobo, spalnica in kopalnica z WC. S terase je dostop v neizdelan del objekta, zgrajen leta 1997, kjer je možno urediti dodatne gostinske ali  stanovanjske prostore z ločenim vhodom (za stanovanje je bil že izdelan projekt). Večnamenski poslovni prostor (solarij)-49,88 m2 ima  zunanji vhod iz južne strani. Obsega: hodnik, 3 kabine s solarijem, večnamenski prostor, (primeren za manikuro, pedikuro, kozmetični salon, ipd.) in WC. Iz hodnika je dostop v sobo (pisarno) v stanovanjskem delu.. Gostinski lokal -135 m2 z letnim vrtom-60 m2 je bil v obratovanju od leta 1990 do ljulija 2019. Obsega: šank sobo s pokritim letnim vrtom-za goste, ločeno gostinsko sobo, sanitarije moške, ženske, in pomožne prostore (kuhinjo,  shrambo, garderobo s sanitarijami za zaposlene in priročno skladišče). V gostinski lokal je vhod za zaposlene tudi iz dvoriščne strani na SZ strani stavbe.  

Talne obloge: keramika in lamelni parket v stanovanjskih prostorih; laminat v solariju in keramika v gostinskem lokalu.

Priključki: elektrika voda (ločeni števci za stanovanjsko stavbo in za poslovne prostore), telefon, KTV in internetni priključek in video nadzor na letnem vrtu.

Ogrevanje je urejeno s CK na olje (ločeno za poslovne prostore in stanovanjsko stavbo).

Objekt je opremljen, vseljiv brez dodatnih vlaganj. Z dejavnostjo je možno pričeti takoj. 

Na SZ strani objekta so urejeni parkirni prostori za stranke. V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravnik, zobozdravnik, trgovina cca 650 m, do izvoza na hitro cesto je 1,6 km, do cetra Maribora pa cca 4,5 km.  

Z ozirom na lokacijo in opremljenost priporočamo ogled in nakup!


Hiter kontakt

Idila nepremičnine,

Idila nepremičnine, Damijan Kokol s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: