facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Rače - Fram, Fram

196.005 €
= 1.268 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 154.6 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 642 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2020

Podroben opis nepremičnine

Na lepi lokaciji v Framu je v izgradnji enostanovanjska stavba etažnosti P+1 (na tlorisu označena kot hiša 1), s skupno kvadraturo 154,6 m2, v kar je všteta tudi terasa.Teren je nagnjen, zato je vhod v stavbo v 1. nadstropju, kjer so predvideni naslednji prostori: predprostor, hodnik s stopniščem, ki vodi v pritličje, dve kopalnici, dve otroški sobi in spalnica. V pritličju pa je predvideno naslednje: hodnik, stranišče, utility, ena večja in ena manjša shramba ter dnevno bivalni prostor ...

Na lepi lokaciji v Framu je v izgradnji enostanovanjska stavba etažnosti P+1 (na tlorisu označena kot hiša 1), s skupno kvadraturo 154,6 m², v kar je všteta tudi terasa.

Teren je nagnjen, zato je vhod v stavbo v 1. nadstropju, kjer so predvideni naslednji prostori: predprostor, hodnik s stopniščem, ki vodi v pritličje, dve kopalnici, dve otroški sobi in spalnica.  V pritličju pa je predvideno naslednje: hodnik, stranišče, utility, ena večja in ena manjša shramba ter dnevno bivalni prostor, ki ima izhod na zunanjo pokrito teraso (17,80 m²).

Zunanji nosilni zidovi pritličja in nadstropja so sestavljeni iz klasičnih opečnih votlakov debeline 20 cm. V vogalih in na določenih mestih so predvidene AB vertikalne vezi. Notranji zidovi so opečni debeline 10, 15 in 20 cm.

Streha je simetrična dvokapnica. Predvidena kritina sestoji iz neglazirane opečne kritine temne barve. Ostrešje je klasično leseno s špirovci, kapnimi in vmesnimi legami ter škarjami.

Okna in vrata bodo s PVC okvirji in termopan zasteklitvijo. Okna bodo troslojna z zunanjimi žaluzijami na električni pogon (razen v tehničnih prostorih). Notranja vrata so predvidena lesena z lesenim podbojem, vhodna vrata pa protivlomna - Pirnar ali Inotherm. Fasada objekta bo izolacijska, debeline 20 cm.

Tla v dnevno bivalnih in spalnih prostorov bodo izvedla v laminiranem parketu, tla sanitarij, tehničnega prostora, shrambe in predprostora pa bodo v keramiki. Na terasi bodo položene lesene podnice ali keramika. Ogrevanje je predvideno talno s toplotno črpalko.

Ob severovzhodni stranici objekta je predvidena lopa z nadstreškom za dva osebna vozila (lopa 7,70 m² in nadstrešek 36,00 m²).

Vse povozne in pohodne površine bodo izvedene v asfaltu in betonskih tlakovcih, ki se bodo zaključile z betonskimi robniki. Ostale površine se bodo zazelenile in zasadile z avtohtonim rastlinjem. Ob objektu se bodo izvedle tlakovane površine, robovi zemljišča se bodo zazelenili, tako da se bodo boljše zlili z okoljem. Ker gre za izgradnjo dveh enostanovanjskih stavb, bo med njima narejena ograja.

Na željo kupca je možno na južni strani zemljišča zgraditi bazen.

CENA:   

196.005 EUR skupaj z DDV (IV. gradbena faza), vključuje:

-zazidan objekt, izvedba strešne konstrukcije, izvedba krovskih del, montaža stavbnega pohištva, okna na fasadi, električne zunanje žaluzije (razen tehnični prostori), zaključena izolacijska fasada, grobe elektro in strojne instalacije (brez toplotne črpalke), izvedeni suhomontažni stropovi, ometane notranje stene., izvedba estrihov, stene barvane v belo barvo, urejena zunanja ureditev (brez tlakovanj).

228.855 EUR skupaj z DDV (V. gradbena faza – na ključ možna takojšna vselitev)

Vključuje:keramiko in parket, keramika 20 €/m², parket 35 €/m², notranja vrata npr. Lip Bled - 260 €/kom, sanitarno opremo, vsaj razred npr. Grohe in Villeroy & Boch.

Dodatno možno kot opcija: izvedba bazena: 16.425 EUR skupaj z DDV, izvedba nadstrešnice avtomobilov in lopa: 16.425 EUR skupaj z DDV, izvedba dimnika: 2.190 € skupaj z DDV.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije in termin ogleda.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: