facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

150.015 €
= 1.550 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 96.8 m2
 • expand_lessNadstropje: 4/7
 • date_rangeZgrajeno: 2018
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

ZA VSE, KI SI ŽELITE NOVO, SODOBNO IN ENERGETSKO VARČNO STANOVANJE

Na lepi lokaciji v Murski Soboti je novozgrajena večstanovanjska stavba, ki ima etažnost K+P+7 in obsega: 44 sodobnih stanovanjskih enot s pripadajočimi shrambami, 40 notranjih parkirnih mest (v podzemni garaži), 16 zunanjih (pokritih) parkirnih mest ter skupne prostore.

Od pritličja do 6. nadstropja je po šest stanovanj v vsaki etaži, v zadnjem – 7. nadstropju pa sta le dva večja stanovanja. Vse stanovanjske enote so od skupnega stopnišča in dvigala ločene z notranjim hodnikom. Stanovanja v pritličju in zadnjem nadstropju imajo terase, ostala stanovanja pa balkon.

Ogrevanje posameznega stanovanja je talno preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko sistema voda/voda, preko katere se v poletnem času lahko tudi ohlaja posamezna stanovanjska enota z enim ali več stenskih konvektorjev. Priprava tople sanitarne vode se prav tako vrši preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko.

Vsako stanovanje ima lastna števca (kalorimetra) za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode ter za hlajenje. V vseh bivalnih prostorih so termostati za regulacijo temperature talnega ogrevanja. Stavba spada v energetski razred B1.

Vsaka stanovanjska enota ima videofon in na razpolago je optični kabel.

Dvorišče je zelo lepo urejeno in na voljo so parkirna mesta za goste. Prav tako je poskrbljeno za dostop do stavbe z vozički. 

V tem objektu prodamo 3-sobno stanovanje, ki obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevno sobo) z izhodom na balkon, sobo, spalnico, kopalnico s kopalno kadjo in ločeno stranišče. V vseh prostorih je položen parket, razen v sanitarijah, kjer je okusno izbrana keramika. Stanovanju pripada kletna shramba, ki ima luč in vtičnico vezano na el. priključek stanovanjske enote. Po podatkih GURS-a znaša površina dela stavbe 96,8 m², od tega je uporabne površine  82,2 m², balkona 10,50 m² in kleti 4,10 m².

K stanovanju je potrebno dokupiti tudi notranje parkirno mesto po ceni 10.402,50 EUR, kar skupaj s ceno stanovanja znaša 160.417,50 EUR.

Možno je dokupiti tudi zunanje pokrito parkirno mesto po ceni 5.146,50 EUR.

Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV.

Na razpolago je več stanovanj različnih velikosti in tlorisov. 

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: