facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pekre

194.000 €
= 96 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2031 m2

Podroben opis nepremičnine

ZA INVESTITORJE ali ZA INDIVIDUALEN NAKUP: RAVNA IN SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA, KOMUNALNO NI OPREMLJENA. Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 2031 m2. Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče ni komunalno opremljeno.

ZA INVESTITORJE ali ZA INDIVIDUALEN NAKUP: RAVNA IN SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA, KOMUNALNO NI OPREMLJENA
Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 2031 m². Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče ni komunalno opremljeno.

Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti.

Javni vodovod, električno omrežje so kakšnih 300 m od parcele. Stroški za izgradnjo komunalnih priključkov se delijo z lastniki sosednjih parcel, ki so tudi do sedaj prispevali k urejanju vseh pravnih in stvarnih zadev. Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja dvojčkov in individualnih hiš.

Zelo blizu je cesta za Maribor, hkrati se prometa v naselje ne sliši. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja.

V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu.
Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Vse meje so na novo določene in urejene z mejniki.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, S ČUDOVITI JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE.

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: