facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec

290.000 €
= 640 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 453 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 857 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1986
 • date_rangeAdaptacija: 2020
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 250

Podroben opis nepremičnine

Brez stroškov za kupca

Razgibana arhitektura stavbe in terena na svojih površinah v štirih etažah, PK+VP+1N+M, nudi možnost ureditve dveh funkcionalnih in komfortnih stanovanj ter manjše enote v mansardi z ločenimi dostopi, po potrebi pa tudi poslovnih prostorov. 

Kletna etaža (128 m²), dostopna neposredno iz dvorišča pred stavbo, obsega pomožne prostore. V visokem pritličju (139 m²) so dnevno-bivalni prostori z izhodom na prijetno teraso in odprto zelenico na južni strani stavbe. 

Etaža nadstropja (112 m²) obsega prostorne spalne ali delovne prostore s priključki za ureditev kuhinje, mansarda pa še dodatnih 40 m². 

Stavba je klasično grajena s siporeks izolacijsko oblogo fasade in zaključno keramično (klinker) oblogo ter toplotno izoliranim podstrešjem. Streha je razvita, pokrita s opečnato kritino. Okna so v PVC izvedbi z dvoslojno termopan zasteklitvijo in roletami. Hiša je opremljena z vsemi priključki na javna komunalna omrežja. Ogrevanje je možno s pečmi na trdo gorivo, kurilno olje, pri čemer je zastavljena tudi inštalacija solarnega ogrevalnega sistema z zunanjim bazenom vode. Letos (2020) je bila na strehi zamenjana kritina, vsi kleparski izdelki, obnovljen dimnik in zračniki ter zamenjana strešna okna.

POLKLET
Skupna površina 128 m² - garaža, 2 shrambi, kurilnica, delavnica. 

VISOKO PRITLIČJE
Skupna površina 139 m² - hodnik s stopniščem, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, soba, kopalnica.

1. NADSTROPJE
1. nadstropje zajema predsobo, 4 sobe in kopalnico.

MANSARDA
Mansarda zajema večji odprt prostor, ki ga je možno urediti v ločeno bivalno enoto.


Območje stanovanjskih hiš na severozahodnem delu Logatca z dobro povezavo do glavne ceste in vse javne infrastrukture. Naselje je urejeno z mrežo notranjih ulic, večjimi parcelami in privlačnimi družinskimi hišami ter lepimi vrtovi. Lokacija je mirna, sončna, v bližini odprte narave s sprehajalnimi potmi v različne smeri.

Za več informacij, točen naslov in dodatne slike pojdite na spletno stran https://mezanin.si/adverts/250. Agentu napišite Sporočilo ali si Rezervirajte ogled, da vam lahko pomagamo do vašega novega doma!

MEZANIN – nepremičninska agencija, kjer prodajalec plača fiksno ceno 1.590 €, kupec pa naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: