facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ig, Iška

90.000 €
= 2.000 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 45 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 620 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1940
 • reorderEner. izk. Ni podatka

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Posredujemo pri prodaji počitniškega objekta s tlorisom približno 6 x 5 m. Nepremičnina je zidana samostoječa stavba z lesom obloženo fasado in višino gabarita P+M.

Objekt je zaradi posledic zadnjih velikih poplav potreben temeljite obnove. Možna je rušitev in nadomestna gradnja. Prodajalec razpolaga s tehnično dokumentacijo za pridobitev GD za novogradnjo tlorisa 10 x 9 m.

Poleg objekta stoji samostoječa zidana garaža. Ena od dveh parcel, površine 175 m², v naravi predstavlja vodotok rečice Iščice z mejo na sredini struge. Objekt je opremljen s kom. priključki za vodo, elektriko in IT omrežje, kanalizacija pa je urejena z greznico.

Lokacija v rečni dolini sred poti med Iško vasjo in Iškim Vintgarjem, ob rečici Iški med sosednjimi vzpetinami bližnjih hribov, je ravno prav široka in svetla, da ponuja sproščujoč mir za oddih konec tedna ali vsakdanje življenje in stalno bivanje.

Asfaltirana pot med hišami na robu Iške omogoča hiter dostop do bližnje avtobusne postaje LPP. Oddaljenost do središča Iga znaša cca. 4 km, do priključka na AC na Rudniku pa cca .11 km.

Mansarda:

Razporeditev: zunanje stopnice, soba.

Pritličje:

Razporeditev: predprostor, bivalni prostor, kopalnica/WC.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/737

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/737

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: