facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec, Selo nad Polhovim Gradcem

148.000 €
= 1.701 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 87 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1867 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1977
 • date_rangeAdaptacija: 2015
 • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

0% provizije za kupca

Kupec pri nakupu nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.590 €, kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

Idilična posest, ki jo sestavljajo 4 pritlične stavbe na delno ravnem, delno rahlo nagnjenem gozdnatem pobočju hriba nad koritom potoka, ki teče ob sami meji posesti. Posest sestavljajo manjša stanovanjska hiša s paviljonom in žar kaminom, bazenom za kopanje in vodnim zajetjem na višjem delu terena ter stavbe garaže, strojnice vodne elektrarne, drvarnice in delavnice na spodnjem delu tik nad potokom. Dostop z makadamske poti na posest je urejen preko betonskega mostička. Vse stavbe so zidane dvokapnice, redno vzdrževane in solidno ohranjene. Posest se oskrbuje z vodo iz lastnega zajetja (kapaciteta 5 m3), elektriko iz javnega omrežja in dodatno elektriko iz vodne elektrarne moči 3 kW.

Slikovita narava ob posesti na pobočju hriba, ki spada v zaščiteno območje Polhograjskih dolomitov, se odpira v malo dolino z dostopno makadamsko cesto in sosednjimi hišami. Glavna, lokalna asfaltirana cesta pripelje iz smeri Polhovega Gradca 4 km stran, 15 km oddaljene Ljubljane oz. 20 min. vožnje oddaljene Škofje Loke. Tu je narava, na nadmorski višini 470 m, s prijetno klimo, čisto vodo bližnjih potokov, srnami in drugimi gozdnimi živali, povsem neokrnjena ter vabljiva za hojo po gozdnih poteh do bližnjih kmetij, na Gabrše, Ogrinc ali Grmado.

Pritličje:

Razporeditev prostorov: predprostor, shramba, jedilnica, kuhinja, kabinet, dnevna soba. Vsi prostori so finalizirani s talno keramiko in parketom, stensko keramiko in lesenim opažem, ki je tudi na stropu. Okna so vsa lesena: klasična dvojna, vezana ter dvojno termopan zastekljena panoramska stena v dnevni sobi, vsa opremljena z notranjimi žaluzijami in polkni.

Mansarda:

Razporeditev prostorov: dve sobi in loža. V zgornje prostore vodijo notranje lesene stopnice in malo električno dvigalo.

Ogled nepremičnine lahko rezervirate v oglasu na povezavi https://mezanin.si/adverts/516

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si prav tako oglejte na povezavi https://mezanin.si/adverts/516

MEZANIN.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: