facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec, Arja Vas

199.000 €
= 1.026 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 194 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1840
  • date_rangeAdaptacija: 1950
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH4646030DB

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

si želite kmetovanja, kmetije na samem, svežega zraka, sončne lokacije ter zemljišče v enem kosu?

KJE: Savinjska dolina - Matke, bližina Dragovega doma na Homu. Do šole, vrtca, pošte, trgovine, avtobusne postaje, igrišča je slabih 8km, do avtocestnega priključka Šempeter pa dobrih 10 min varne vožnje. 

OBJEKTIVNI PODATKI : 

Kmetija obsega 10 ha travnikov, pašnikov, njiv, gozda in stavbnega zemljišča, ki se drži skupaj v enem kosu in nima statusa zaščitene kmetije in tudi poslopja niso spomeniško zaščitena, kar vam daje možnost željene gradnje. Obsega stanovanjsko hišo, gospodarsko poslopje in star ohranjen kozolec, ki ima močno zgodovinsko vrednost. Hiša je v funkcionalnem stanju in opremljena, možnost takojšnjega bivanja. Pretežno bukov in smrekov gozd je neposekan kar vam daje precejšnji letni izkupiček in možnost dodatnega zaslužka. 

Kmetija omogoča dejavnost turizma v pogledom na celotno Savinjsko dolino. Podeželje, ki ga imamo v Sloveniji je za turiste paša za oči in v takšni naravi jim lahko ponudimo vse. Mimo posestva pelje pot na dom na Homu, kamor zahaja veliko ljudi in bi se z veseljem med potjo pogostili na vaši bodiči posesti. Ker je kmetija odmaknjena od vsakdanjega vrveža omogoča ekološko pridelavo hrane, permakulturo, biodinamično kmetijstvo, ki je vedno bolj v porastu. Cenimo slovensko naravo in iz nje naredimo le najboljše za nas in za naš morebiten posel v naravi ali le pobeg iz mesta. 

Vabljeni na ogled kmetije in izlet v naravo. 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE. Uredimo celoten prodajni postopek in Vam pomagamo urediti ugodno financiranje.

Lep pozdrav, Damijana

  • parkirno mesto
  • terasa
  • ogrevanje na drva

Hiter kontakt

Boris Ješovnik

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: