facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Spodnje Radvanje

1.396.752 €
= 168 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 8314 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PZ4645964AB

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

predstavljam vam investicijsko priložnost, zazidljivo stavbno zemljišče na dobri lokaciji v severno-zahodnem delu Maribora z zeleno okolico, pod Pohorjem, z zelo velikim turistično-športnim potencialom

KJE: Radvanje, v parku, z razgledom na Pohorje in Snežni stadion

OBJEKTIVNI PODATKI: Zazidljivo stavbno zemljišče je skladno z lokacijsko informacijo namenjeno športu in spremljajočim dejavnostim, poleg športa so dopustne gostinske in obrtne dejavnosti, zdravstvene dejavnosti v povezavi s športom, poslovne in trgovske dejavnosti, ki nimajo značaja trgovskega centra.

Na zemljišču je možno graditi naslednje vrste dopustnih objektov: športne objekte za dvoranske športe in druge nestanovanjske stavbe kot so gostilne, restavracije, točilnice, trgovske stavbe in stavbe za druge storitvene dejavnosti, garaže in pokrita parkirišča.

Zemljišče je ob zelenem pasu, kjer je predvidena navezava na park, ki je v fazi zaključenega javnega natečaja za idejne rešitve v zvezi z ureditvijo parka ob Pekrskem potoku. Po besedah pobudnikov, bo ta projekt izjemno izboljšal kakovost bivanja ne le krajanov mestni četrti Nova vas in Radvanje, ampak bo pomembna dodana vrednost za celoten Maribor in hkrati dviguje vrednost predmetni nepremičnini in njenemu potencialu.

Dostop poteka neposredno ob javni cesti, na kateri so urejeni vsi potrebni priključki. 

Zemljišče meri 8.314 m² in se prodaja zgolj v celoti in po navedeni ceni.

Vsa infrastruktura v neposredni bližini: trgovine, igrišča, javni prevoz, v neposredni bližini obilico možnosti za popoldansko rekreiranje, skoraj pol urbano obmestno območje, a hkrati v neposredni bližini centra Maribora, znamenitega Lenta in znamenitega gledališča z letos zaznamovano 100 letnico obstoja.

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo. 

Lep pozdrav,  Andrej Bezjak

  Hiter kontakt

  Boris Ješovnik

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: