facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vič

446.760 €
= 3.169 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 140.98 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 150 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: HP478

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Hiša Vrhovci nedokončana

  Na odprti, sončni lokaciji na Brdu je ravno zgrajen niz petih hiš - vrstne hiše. Sama gradnja je zasnovana z zamikom tako, da ima vsaka hiša in tudi vrt svojo zasebnost. Dovoz do hiš je skupen, ob vsaki hiši pa je odmerjen prostor za parkiranje dveh vozil, ob vhodo v hišo pa je lopa oz.  lesen shranjevalni prostor. Prostor pred vhodom je nadkrit, kot je tudi izdelani nadstreški nad parkirnimi mesti. Na južni strani imajo hiše vrtove in terase s predvideno bioklimatsko pergolo, na katerih se lahko postavi letna kuhinja. Hiše so grajene klasično iz opeke in betona. Imajo tudi odlično izolacijo debeline 20 cm. V hišah bodo pripravljeni tudi dimniki za izvedbo kaminov. Stavbno pohištvo je kombinirane izvedbe - notranje les, zunaj aluminij. Okna bodo senčena z zunanjimi žaluzijami na el. pogon. Notranje stavbno pohištvo bo leseno. Ogrevanje v stavbi je talno in urejeno preko lastne plinske peči, ki bo ogrevala tudi vodo. Hiša bo prezračevana s sistemom prezračevanja z rekuperacijo toplote odpadnega zraka. Izvedena bo predpriprava za hlajenje preko konvektorjev skritih v spuščenem stropu. Hišo bo možno za doplačilo nadgraditi s sistemom pametnih elektro inštalacij.

  Hiša je grajena v treh etažah. Vhodni prostor vključuje garderobni prostor, kjer so tudi dnevne sanitarije. V pritlični etaži je tudi kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom. Od tu pa je izhod na teraso in zelenico. Pod stopnicami je v pritličju tudi  priročna shramba. V nadstropju sta dve veliki otroški sobi, utility in skupna kopalnica. V terasni etaži je spalnica z lastno garderobo in kopalnico ter dvema terasama. V zgornji etaži je možno izdelati tudi dve sobi

  Lokacija hiš je lahko dostopna tako iz smeri Viča, Brda, kot tudi Vrhovcev. Lokacija je ob potočku, v neposredni bližini je Pot spominov in tovarištva, veliko zelenih površin in vsa družbena infrastruktura. Hkrati lokacija omogoča hitre prometne povezave tako s centrom Ljubljane kot tudi z avtocestnim obročem.

  Pogoji prodaje: cena hiše v 4. podaljšani gradbeni fazi in skupaj z ddv znaša 446.760 EUR. V ceno ni vključena keramika, parketi, obloge stopnic, notranja vrata, stikala in vtičnice. Hišo lahko dokonča tudi investitor z materiali, ki jih izbere kupec.  Kupcu pripadajo tudi vse pravice in garancije iz naslova novogradnje in  vgrajene opreme. Kupec ne plača provizije.

   

  Spletna stran

  http://www.lares.si

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: