facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Postojna, Prestranek

31.360 €
= 40 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 784.08 m2
  • codeŠifra: PZ00086TG

Podroben opis nepremičnine

Parcele se nahajajo na južno orientiranem pobočju z blagim naklonom in prelepim razgledom na gore, ki obdajajo Postojnsko kotlino (Javorniki, Trojica, Snežnik, Nanos). Parcele so oddaljene cca 300 m od ceste Postojna-Pivka in ležijo na robu naselja novih hiš ob železnici. Na južnem delu mejijo na kmetijska zemljišča, preko katerih se jim odpira razgled preko travnikov, na zahodu mejijo na novo naselje, na vzhodu pa na železnico.

Trgovina, črpalka in avtobusna postaja so oddaljeni dober kilometer, šola, vrtec, pošta, zdravnik in železniška postaja pa dva kilometra. Izvoz avtoceste Ljubljana-Postojna je oddaljen 5 km.

Za parcele je že sprejet OPPN, ki omogoča gradnjo stavb s pritličjem in mansardo ali 1. nadstropjem. Občina Postojna planira v naslednjih letih izgradnjo komunalnih priključkov in ceste. V izmerah parcel je že vključen delež v skupni dovozni cesti v kateri bo potekala vsa komunalna infrastruktura. Sosednje parcele na katerih že stojijo hiše so se prodale za 70 EUR/m2, cena te parcele je samo 40 EUR/m2. Za parcele je že narejena geološka študija, ki glede na kraški teren potrjuje stabilna tla za gradnjo. Gradnja hiše bo mogoča takoj, ko Občina Postojna dokonča napeljavo komunalnih priključkov in ceste. V račun lahko z našim doplačilom vzamemo stanovanje v okolici ali na morju.

Pogoj prodajalca za prodajo je, da kupec prevzame plačilo 2% davka na promet nepremičnin, vse ostale stroške prenosa lastništva krije prodajalec.

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: