facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

136.875 €
= 1.180 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 116 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/7
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderEner. izk. B1

Podroben opis nepremičnine

NOVO 3-SOBNO STANOVANJE, PRITLIČNO, S 44,50 m2 VELIKO TERASO, ŠE NIKOLI VSELJENO, SODOBNO GRAJENO IN ENERGETSKO VARČNO. V novozgrajeni večstanovanjski stavbi prodamo 3-sobno stanovanje, ki obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevno sobo) z izhodom na teraso, sobo in spalnico, ki imata prav tako izhod na teraso, kopalnico s kopalno kadjo ter ločeno stranišče. V vseh prostorih je položen parket, razen v sanitarijah, kjer je položena okusno izbrana keramika.

NOVO 3-SOBNO STANOVANJE, PRITLIČNO, S 44,50 m² VELIKO TERASO, ŠE NIKOLI VSELJENO, SODOBNO GRAJENO IN ENERGETSKO VARČNO

V novozgrajeni večstanovanjski stavbi prodamo 3-sobno stanovanje, ki obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico in dnevno sobo) z izhodom na teraso, sobo in spalnico, ki imata prav tako izhod na teraso, kopalnico s kopalno kadjo ter ločeno stranišče. V vseh prostorih je položen parket, razen v sanitarijah, kjer je položena okusno izbrana keramika. Stanovanju pripada kletna shramba, ki ima luč in vtičnico, vezano na električni priključek stanovanjske enote. Površina dela stavbe znaša 116,0 m², od tega je uporabne površine 67,5 , terase 44,50 m² in kleti 4,00 m².

Vse stanovanjske enote so od skupnega stopnišča in dvigala ločene z notranjim hodnikom.

Ogrevanje stanovanja je talno, preko skupne kotlovnice, s toplotno črpalko sistema voda/voda, preko katere se v poletnem času lahko tudi ohlaja posamezna stanovanjska enota z enim ali več stenskih konvektorjev. Priprava tople sanitarne vode se prav tako vrši preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko.

Vsako stanovanje ima lastna števca (kalorimetra) za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode ter za hlajenje. V vseh bivalnih prostorih so termostati za regulacijo temperature talnega ogrevanja. Stavba spada v energetski razred B1. Vsaka stanovanjska enota ima videofon in na razpolago je optični kabel. Dvorišče je zelo lepo urejeno in na voljo so parkirna mesta za goste. Prav tako je poskrbljeno za dostop do stavbe z vozički. 

K stanovanju je potrebno dokupiti tudi notranje parkirno mesto po ceni 10.402,50 EUR, kar skupaj s ceno stanovanja znaša 147.277,50 EUR.

Možno je dokupiti tudi zunanje pokrito parkirno mesto po ceni 5.146,50 EUR. Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV. Na razpolago je samo še nekaj stanovanj različnih velikosti in tlorisov. 

ZELO PRIPOROČAMO! ZAGOTOVLJENI SO NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI, LEPA LOKACIJA IN KVALITETNO ZGRAJEN OBJEKT.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: