facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

520.000 €
= 1.300 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 400 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje
 • photo_size_select_largeParcela: 358 m2
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: 202105-1

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon
 • Priključki
  check Telefon

Podroben opis nepremičnine

Na odlični obcestni lokaciji v središču Savinjske doline, v centru mesta Šempeter v Savinjski dolini, vam v odkup lahko ponudimo izjemen stanovanjski objekt. V celoti obnovljen objekt v meščanskem slogu, z ohranjenimi in restavriranimi elementi kulturne dediščine vam v 3 etažah ponuja tri povsem ločene dele. Nepremičnina vam ponudi priložnost izjemnega bivanja na odlični lokaciji in z dodatno vrednostjo objekta z dušo.


Objekt površine 398m2 svojo površino razporeja:

Kletna etaža pod objektom, kjer se nahaja manjša vinska klet - 1 prostor.

Pritličje, ki je površine 116m2: V tem delu se nahajata dva vhoda z ulice, od koder vstopite v osrednji povezovalni hodnik hiše. Sledijo 3 prostori, sanitarije in manjši servisni prostor.

V 1.nadstropju, ki je površine 98m2, se nahaja stanovanje, ki sestoji iz: samostojni vhod po zunanjem stopnišču v to etažo, vetrolov, kuhinja, soba za druženje oz. jedilnica, dnevna soba, spalnica, kopalnica s tušem in masažno kadjo in stranišče s pralnico.

v mansardnem delu, površine 184m2, pa se nahaja duplex stanovanjska enota, ki sestoji in osrednjega bivalnega prostora s kuhinjo, kjer se nahaja tudi kamin, spalnica, kopalnica in shramba s pralnico. Odprto leseno stopnišče pa vodi do dveh ločnih sob.

V letih 2006-2008 je bil objekt v celoti obnovljen z vizijo ohranjanja meščanske hiše po smernicah naše dediščine, elementov stavbnega pohištva, s kvalitetni materiali, instalacijami, napravami in opremo.

Novo izvedena je celotna strešna konstrukcija s strešno kritino Creaton. Novo so izvedene medetažne armirano-betonske plošče, ometi so paro-prepustni, brez akrilnih barv.

Vgrajena okna so lesena in 2-slojna, vhodna vrata so verodostojna replika originalnih vhodnih vrat.

Odlično sta ohranjena portala pri vhodnih vratih. Obnovljena sta balkona, kjer je nameščena pocinkana balkonska ograja z nadstreškom iz kaljenega stekla z barvnimi vložki.

Talna obloga v kleti je žgana opeka, v pritličju je keramika, v nadstropju laminat, pluta in keramika, v mansardi pa borov ladijski pod, keramika in laminat.

Zunanji del pritlične etaže je obložen z marmorjem - travertin, ki odlično dopolnjuje zunanjo podobo stavbe in ji daje eleganten videz. Ob objektu se nahaja manjša zelenica z vodnjakom, ki je ograjena s kovano ograjo.

Ob objektu je tudi zunanje privatno in ograjeno parkirišče za 2 avtomobila. Ob objektu pa tudi dodatno javno parkirišče.

Vlage v objektu ni tj. v stenah pritličja, saj je nameščen razvlaževalni sistem, ki usmerja vlago zemljine pod objektom nazaj v zemljo in ne v stene objekta.

Objekt je priklopljen na vso potrebno komunalno infrastrukturo: vodovod, elektrika, javni plinovod, javna kanalizacija, telefon in kabelska TV.

Vsaka etaža ima ločen električni, vodovodni in plinski priključek.

V ceno ni všteta oprema v hiši, razen vgrajenih elementov, kuhinje. Ostalo pohištvo in oprema lahko ostane po dogovoru.

Objekt predstavlja redko in edinstveno priložnost za reprezentanco vašega uspešnega posla, nastanitvene kapacitete v nadstropju in mansardi pa prostor za vaš dom ali pa drugačno uspešno vizijo novega lastnika.

 Za dodatne informacije, dodatne slike, video posnetek objekta pišite na urh@center-nepremicnin.si.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na urh@center-nepremicnin.si Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine.  Več informacij o nepremičninah vam je na voljo na naši spletni strani:

Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.