facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

918.213 €
= 5.599 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 164 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: ceed3db9

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    checkStaromeščansko

Podroben opis nepremičnine

-

Staromeščansko razkošje na elitni lokaciji, kjer je mogoče graditi prihodnost, a občutiti preteklost.

Elitna lokacija, umeščena v samo središče mesta, omogoča stalno vpetost v poslovno okolje brez odvečnega iskanja parkirišča, udeleževanje umetniških programov vodilnih kulturnih institucij in sproščanje v naravi bližnje okolice, medtem ko obvoznica, oddaljena le nekaj minut stran, vabi na izlete izven mesta.

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Stanovanje Kiparska galerija

Krožna razporeditev stanovanja in visoki stropi, ki v prostor prepuščajo obilo naravne svetlobe, ponujajo možnost občudovanja preteklih dosežkov z vseh zornih kotov ter načrtovanje bodočih korakov, zaradi katerih osebna zgodba postane pot do uspeha vseh. Loža zato predstavlja ločnico med zasebnim in javnim ter obenem povezuje posameznika z mestom, ki je le lučaj stran, kar omogoča nenehen razvoj. In prav napredek je tisto, kar naše osebnosti (ob umetnosti) tudi najbolj bogati.

Lega: prvo nadstropje, pogled na staro Ljubljano

Stanovanjska površina: 164,12 m2

Loža: 9,21 m2

Shramba: 14,46 m2

Št. parkirnih mest: 3

Cena: 918.213 EUR + DDV

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: