facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Komen, Gabrovica pri Komnu

70.000 €
= 972 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 72 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 12733 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1850
  • codeŠifra: bc6b9df9

Podroben opis nepremičnine

-

Na lepi sončni lokaciji na rabu vasi se nahaja pristna kraška kamnita hiša z izjemnim potencialom.

Hiša na zemljiški parceli veliki 331 m2 ima prijetno sončno lego in značilen ograjen vrt s kamnito ograjo. Na vrtu se bohoti sadno drevje, na katerega pogledi so prvo, kar se naniza ob vstopu skozi vrtna vrata, katerih mogočna zasnova priča o lepi zgodovini.

Poleg zemljiške parcele na kateri se nahaja hiša so v ceni vključene tudi zemljiške parcele sledečih velikosti:

–   3.118 m2 veliko zemljišče, ki v naravi predstavlja njivo z dostopom z asfaltirane ceste, ki pa zaradi ugodne sončne lege nudi možnost zasaditve trte, katerega zgled so okoliški vinogradi

–   79 m2 veliko zemljišče, ki v naravi predstavlja 50 m od hiše oddaljen travnik, na katerem se lahko uredi piknik prostor, parkirišče in podobno

–   9.205 m2 veliko deloma travnato in gozdnato zemljišče, ki bo nudilo nekaj drevja za samooskrben kamin

 

Lokacija je sicer umaknjena od vrveža, hkrati pa nudi bližino dobrodošle infrastrukture, torej pošte, trgovine, avtobusa. Dobrodošel je tudi hiter dostop do avtoceste.

Sicer pa poleg obronka vasi, ki nudi veliko zasebnosti, lokacija nudi tudi vrsto drugih izhodišč oziroma prednosti. Lepa okolica nudi vrsto možnosti za rekreacijo, ugodno klimo, bližino slovenskega koščka obale, pa bližino Trsta, Italije.

Navkljub dejstvu, da je hiša ruševina potrebna celovite obnove, nam njena pristna arhitektura takoj prirase k srcu.  Tloris v dveh etažah nudi možnosti za ureditev dnevnih prostorov v pritličju in spalnega dela v zgornji etaži. V enem delu je hiša tudi podkletena in nudi možnost za ureditev vinske kleti ali večjega shrambnega prostora.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: