facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

450.000 €
= 2.813 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 160 m2
  • expand_lessNadstropje: Mansarda/penthouse
  • date_rangeZgrajeno: 1957

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Pokrito parkiriščecheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

V prestižni četrti ožjega centra mesta Maribor na Mladinski ulici ob Ljudskem vrtu se prodaja čudovito, svetlo, 4-sobno stanovanje v moderno prenovljeni dvostanovanjski hiši. Stanovanju pripada velika in ravna parcela v izmeri cca. 400 m2 (sicer je v celoti velika 800m2) na južni strani hiše.

Stanovanju, ki predstavlja večinski delež hiše, z neto bivalno kvadraturo v dveh etažah 134 m2, pripadata tudi ločena kletna prostora v izmeri 25,5 m2 ter garaža v izmeri 16 m2 .   

Lokacija je odlična: nudi dostop do vrtca, osnovne šole, gimnazije, fakultete, tržnice, gledališča, zdravstvenega doma, mestnega parka, lekarne, banke in trgovine. Hiša je bila zgrajena leta 1957 iz najkakovostnejših materialov.

Edinstveno stanovanje v centru mesta omogoča pogled iz bivalnih prostorov v celoti na Pohorje, Kalvarijo, pomožna športna igrišča - Partizan in Piramido.   

V spodnji etaži stanovanja (1. nadstropje hiše) so hodnik, utility, otroška soba ali delovna soba, kopalnica z garderobo in ločena spalnica. Zgornja etaža (mansarda brez poševnin z nadstandardno višino stropa) je narejena na podlagi "open floor" koncepta z dodatnim shrambenim prostorom v kuhinji in teraso veliko 11 m2 . 

Stanovanje je še v fazi obnove in bo popolnoma prenovljeno (v 4. gradbeni fazi) na voljo v začetku meseca septembra 2021.

Obnovljeno:

V celoti obnovljena in rekonstruirana mansarda s streho enokapnico (s 30 cm  toplotno izolacijo steklene volne) ter pokrit prizidek z zunanjimi stopnicami. Na novo narejeni strojni tlaki, talno gretje in inštalacija za peč na mestni plin, na novo urejena elektrika / voda / kanalizacija, nova troslojna zasteklitev v celotnem stanovanju ter drsno dvižni sistem velikih terasnih vrat, vsa električno pomična okenska senčila s priključki, masivna protivlomna vhodna vrata, pripravek za vgradne notranje zavese z že vgrajenim električnim pomikom, predpriprava za klimo (2x), v celoti ometane in prebeljene vse stene, tudi predelne. Izolacija fasade bo dokončana do konca poletja 2021.   

Kupec sam dokonča po lastni izbiri:

Kupec po lastni izbiri izbere in položi talne obloge - višina tlaka je prilagojena na gotov parket, notranja vrata s podboji, fina montaža stikal, keramika in sanitarna oprema v kopalnici in utilityju - razen kamnite tuš kadi, ki je že vgrajena v nivoju s tlemi.   

Zaradi zanimanja in atraktivne lokacije lepo naprošamo za ogled samo resne kupce. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: