facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje

65 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8500 m2
  • codeŠifra: 101227-2

Podroben opis nepremičnine

Investitorji pozor! Na odlični lokaciji v neposredni bližini centra mesta Trebnje, posredujemo pri prodaji prostornega zemljišča, ki se nahaja na mirni lokaciji, s soncem obdani legi in je primerno za stanovanjsko gradnjo.

Zemljišče se nahaja na odlični in zelo dostopni lokaciji, na razvijajočem se delu naselja, v smeri med Trebnjem in Račjim selom. V bližini so šola, igrišča, ter vsa ostala potrebna infrastruktura (pošta, vrtec, zdravstveni dom in lekarna, trgovine, upravna enota, avtobusna in železniška postaja itd.), do centra mesta je le 1,5 km ter 5min do AC priključka.

Po OPN se lahko na območju gradijo enostanovanjske stavbe, dopustna je postavitev dveh stavb v niz – dvojčkov in objektov, ki se med seboj stikajo in so na dveh sosednjih lastniških zemljiščih. Višina stavb je dopustna do K+P+1+M.

Glede na podrobnejše prostorske izvedbene pogoje sta v posamezni stanovanjski stavbi dopustni največ dve stanovanji, v primeru dvojčka po eno stanovanje v enoti. S soglasjem občine, ki ga le-ta izda ob preveritvi bližine javnih in zelenih površin ter igrišč, pa so dopustna do štiri stanovanja.

V primeru izkazanega interesa je možen dogovor za nakup dela parcele oz. več manjših delov parcele.

Hiter kontakt

Jan Tušek

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: