facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Laško

44 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8782 m2
  • codeŠifra: PZ462KT

Podroben opis nepremičnine

-

Laško - Jagoče, prodamo zemljišče za investicijo. Zemljišče je veliko 8.782  m2. Zemljišče se nahaja nasproti zdravilišča Laško  in je ravno. Dostop je urejen po občinski cesti.  Trenutno je kategorizacija zemljišč travnik in manjši del kot gozd. Voda in elektrika je tik na zemljišču.

Zemljišče je zelo atraktivno in primerno za investicijo (izgradnja glumping-a  ali  kakšna druga dejavnost povezana s turizmom, možnost izvajanja raznih dejavnosti za starejše.

Lokacija je izjemna saj zagotavlja popolno zasebnost, mir v neokrnjeni naravi, v neposredni bližini kolesarskih, pohodnih poti,.. stran od  vrveža in hkrati blizu vse infrastrukture, kar zagotavlja ugodno in kvalitetno bivanje in preživljanje prostega časa.

Pobuda za spremembo namembnosti zemljišča v občinskem prostorskem aktu je bila oddana, tako da se predvideva, da bo ob sprejetju OPPN-ja namembnost spremenjena v zazdiljivo.

Oddaljenost od centra Laškega 1 km, Celja 10 km in od priključka AC 10 km. Šola, vrtec, več trgovin in gostinskih lokalov v neposredni bližini.

Odlična priložnost za investicijo! 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.

Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: