facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Krško

480.000 €
= 2.909 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 47881 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PH11110KD

Podroben opis nepremičnine

-

V okolici Krškega, prodamo z zelenjem obdano, leseno hišo. Nova, energetsko sodobna hiša v stilu gozdarske hiše.  

Zemljišče

Skupna površina zemljišča je 47.881 m2 in se nahaja ob hiši. Večino zemljišča predstavlja mešani gozd, preostalo pa travnik.  

Hiša

Hiša je zgrajena leta 2019, skeletne gradnje iz masivnih hrastovih brun.  Lastna elektrarna zagotavlja hiši vso potrebno elektriko za obratovanje hiše in njeno ogrevanje. 

Zgrajena je v dveh etažah, pritličje in mansarda, skupne površine 165 m2. V pritličju se nahajajo vetrolov z garderobo, kuhinja, jedilnica z dnevnim prostorom in izhodom na prostorno teraso, kopalnica in družabna soba. V mansardi se nahajajo dnevni prostor, dve spalnici, garderoba, strojnica, kopalnica, pokrita terasa s finsko brezovo savno in masažnim bazenom. 

Dodatni objekt

Leseni nadstrešek za dva avtomobila dimenzije 6 x 8 metrov in lopa dimenzije 6 x 2 metra.

Priključki

Hiša ima lastno elektrarno na sončne celice, katera proizvaja več elektrike kot jo hiša porabi za obratovanje in ogrevanje. V pritlični etaži je ogrevanje s talnim gretjem. Poleg električnega ogrevanja se hiša lahko ogreva tudi s kaminom, kateri je lociran v dnevni sobi v pritličju. Priključena je na javno vodovodno in optično omrežje.  Odpadne vode so speljane v lastno bilološko napravo. Dostopna po javni asfaltni cesti. 

Oprema nepremičnine
Stavbo pohištvo je leseno, delano po meri z dvoslojno zasteklitvijo in polkni. Strešniki so bobrovec antik -trojni odtenek. Streha ima toplotno izolacijo termokompakt. Hiša se prodaja opremljena s stilskim pohištvom izdelanim po meri in vgrajeno belo tehniko. Vgrajene so nadzorne kamere in alarmna naprava. Stavbi, pohištva in oprema so praktično nerabljeni, ker hiša še ni bila vseljena.

Več o lokaciji

Hiša se nahaja na robu podeželjskega naselja. Južna lega zagotavlja sonce preko celega dne in maksimalni izkoristek elektrane. Lokacija je od Krškega oddaljena 5 km in od avtocestnega priključka 10 km. 

Pravno stanje
Pridobljeno gradbeno dovoljenje za hišo in dodatni objekt. Uporabno dovoljenje za hišo je v pridobivanju. Lastništvo je vpisano v zemljiški knjigi. 

Kontakt za ogled in vse dodatne informacije: 031 30 42 39 -  Silvo

Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: