facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Koprivnik v Bohinju

610.000 €
= 2.735 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 223 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 25498 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1835
  • date_rangeAdaptacija: 2016

Podroben opis nepremičnine

KOPRIVNIK V BOHINJU

Lepa velika družinska hiša skupaj z velikim skednjem se nahaja na čudoviti lokaciji v vasici Koprivnik na 970 m nadmorske višine v osrčju Triglavskega narodnega parka. Vožnja iz Bohinjske Bistrice traja le 15 minut z avtomobilom, obstaja tudi avtobusna povezava. Do Bohinjskega jezera se lahko pripeljete v 20 minutah, do Pokljuške planote pa je le 10 minut vožnje. Samo po 15 minutah hoje od hiše pot pripelje na Vodnikov razglednik s čudovitim odprtim pogledom na Bohinjsko jezero in gore. V vasi je gostilna z lokalnimi značilnimi jedmi.

Hiša je bila v celoti visoko standardno prenovljena, pri čemer so bili ohranjeni nekateri prejšnje značilnosti.  Ima 6 spalnic in 3 kopalnice ter veliko jedilnico, bivalni prostor s starinskim kaminom, veliko kuhinjo, predsobo, shrambo, savno in balkone za uživanje v razgledih na dolino in okoliške gore. Hiša je kompletno opremljena s pohištvom in belo tehniko višjega cenovnega razreda. Ogrevanje je centralno. Zemljišče, ki spada k nepremičnini, je veliko 25.498 m². Parcela ob hiši je preurejena v terase, ima zelenjavni vrtiček, kotiček za sprostitev z lesenim jacuzzijem in veliko prostora za druženje in uživanje v razgledih. Tudi pripadajoči gozd ponuja veliko možnosti za uživanje tako v poletnih kot tudi zimskih mesecih. Na parceli ob hiši je velik gospodarski objekt, ki se trenutno uporablja kot joga studio in shramba. Obstaja možnost za preureditev poslopja v dodatne bivalne prostore. Nepremičnina se trenutno uporablja kot počitniška hiša in tudi kot zelo iskana turistična namestitev. Z nakupom hiše bo bodoči lastnik deležen dohodka od turističnega oddajanja v najem, saj  tovrstna dejavnost že poteka in so rezervacije zagotovljene za leto 2022 (razen če bo novi lastnik želel preklicati obstoječe rezervacije). Hiša je primerna tudi kot velika družinska hiša za tiste, ki želijo ustvariti nov dom na podeželju.

Pogoj prodajalca je, da kupec pokrije stroške agencijske provizije, ki znašajo 4% od prodajne vrednosti in DDV, prodajalec pa plača davek na promet nepremičnin (če med pogajanji ni dogovorjeno drugače).

    Hiter kontakt

    SiPD, nepremičnine in razvoj, d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: