facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Sevnica, Radež

135.000 €
= 718 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 188 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3323 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1976
  • codeŠifra: RS520

Podroben opis nepremičnine

RADEŽ

Na robu urejene vasi Radež je sklop samostojnih stavb. Stavbe predstavljajo dve stanovanjski hiši in dva gospodarska objekta. Obkrožajo delno asfaltirano in urejeno dvorišče. Dve stavbi sta bivalni – stanovanjski hiši, dve stavbi predstavljata gospodarska objekta. Celotno zemljišče obsega 3.323 zemljišča.

1. Osnovne informacije:

· Starejša hiša je bila zgrajena leta 1963. Površina stavbe je 108 m² in je grajan v treh etažah. V spodnji etaži je klet in shramba. V pritličju so: kuhinja, jedilnica, shramba, dve spalnici, kopalnica in zunanja terasa. Mansarda je bila pred nekaj leti popolnoma obnovljena in obsega: dnevno sobo, spalnico in kopalnico. Hiša je vseskozi vzdrževana, skozi leta so obnovili streho, fasado, zamenjali okna…

· Novejša hiša je grajena leta 1976. Uporabna površina stavbe je 80 m². V kletnem delu je kurilnica s pečjo na drva in večja klet. V pritličju so bivalni prostori: kuhinja, jedilnica, dve spalnici, kopalnica, wc in hodnik. Podstrešje je prazno. Na stavbi so kolektorji za ogrevanje sanitarne vode. Vgrajena so dvoslojna PVC okna.

· Gospodarski objekt – garaža v velikosti 50 m² uporabne površine.

· Gospodarski objekt – hlev v velikosti 150 m² uporabne površine. V spodjem delu je prostor za živino, v zgornjem delu je skladišče za krmo in prostor za shranjevanje kmetijske mehanizacije.

2. Priključki

Objekti so priključeni na osnovno infrastrukturo (električno in javno vodovodno omrežje), optiko. Mimo vodi asfaltirana javna pot.

3. Lokacija

Lokacija zagotavlja veliko zasebnosti in stika z naravo v neokrnjenem okolju. Povezave z urbanimi naselji – Sevnica, Radeče so hitre. Zaradi večjih pokritih površin so možne različne storitvene dejavnosti.

4. Ostalo

Gradbena dokumentacija je doloma urejena, deloma je v pridobivanju oziroma urejanju.

ORIDOM nepremičnine

tel.: 031/256-560, Ivan Orešnik

info@oridom.si

Strokovnost, varnost, prijazen odnos.

    Hiter kontakt

    Oridom nepremičnine, Ivan Orešnik s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: