facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče, Limbarska Gora

348.000 €
= 1.265 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 275 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 621 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2010
 • codeŠifra: PH02073BK

Podroben opis nepremičnine

LIMBARSKA GORA

Samostojna hiša, 273 m², v 2. etažah, MORAVČE, LIMBARSKA GORA
Na mirni in zeleni lokaciji, v osrčju neokrnjene narave, na Limbarski gori, na nadmorski višini 480 m, prodamo samostojno in moderno grajeno samostojno hišo. Hiša je bila zgrajena med l. 2010 in l. 2012, ter dokončana in opremljena v letih 2015 do l. 2018. Hiša je sodobne arhitekture in modernega tlorisa te je grajena iz vrhunskih materialov. Poleg tega je hiša izredno prostorna in lahko nudi bivanje tako paru kot veliki družini, omogoča pa tudi ureditev prostora za delo od doma. Hiša bo predvsem všeč tistim, ki iščejo bivanje v sodobni hiši v objemu neokrnjene narave pa hkrati blizu vse sodobne infrastrukture. Hiša je od centra Moravč oddaljena samo slaba 2 km in iz Ljubljane 30 km. V hiši se nahaja tudi vsa sodobna infrastruktura vključno z različnimi sistemi ogrevanja (ck na olje, toplotna črpalka, kamnin na drva, talno in radiatorsko ogrevanje). Hiša leži na parceli veliki 623 m², ki je urejena v štirih terasah. Na prvi se nahaja zelenica in prostor za zelenjavni vrt, na drugi se nahaja prostoren dovoz do kletnih prostorov hiše, na tretji terasi je pred vhodom v hišo še velik nadstrešek (50 m²), ki služi kot parkirišče in dodatna verando, zadnja terasa za hišo pa je urejena in zaključena s škarpo.

Površina, razporeditev in lega

 • Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), in obsega skupaj 273 m² bruto površine od tega neto stanovanjske bivalne površine 206 m². V velikosti 30 m² je hiša tudi podkletena (ni všteto v bruto kvadraturo): 
  • V kleti se nahajajo: klet in shramba.  
  • V pritličju se nahajajo: vhod v vetrolovom, kurilnica. Kabinet, kopalnica, ločen spalnica s svojo kopalnico in izhodom na teraso, ter velik odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom. Del dnevnega prostora je odprt v do mansarde oziroma galerije v njem pa se nahaja tudi velik kamin na drva. Iz bivalnega prostora je izhod na balkon, ki se razprostira po celotni južni strani hiše in zaključi z večjo teraso na zahodu. .   
  • V mansardi se nahajajo: hodnik s stopniščem, 4 sobe in kopalnica.
 • Zemljišče v velikosti 623 m² je urejeno v štirih terasah. Na prvi se nahaja zelenica in prostor za zelenjavni vrt, na drugi se nahaja prostoren dovoz do kletnih prostorov hiše, na tretji terasi, ki je v nivoju pritličja je pred vhodom v hišo še velik nadstrešek (50 m²), ki služi kot parkirišče in dodatna veranda, zadnja terasa za hišo pa je urejena in zaključena s škarpo.

Prenove in opremljenost
Hiša je sodobne arhitekture in modernega tlorisa te je grajena iz vrhunskih materialov (kvalitetna fasada in streha ter izolacija, zunanje alu žaluzije na elektriko, dvojni sistem oskrbe z vodo (lastna cisterna za deževnico s kompletnim sistemom), celotna ograja terease,položena epoxy talna obloga po celi terasi…). Dokončati je potrebno še nekaj detajlov okolice. Hiša se prodaja delno opremljena.

Dodatne karakteristike

 • Razpoložljivi priključki: vodovod, elektrika in optika (kmalu). Dodaten zalogovnik deževnice 10.000 l.
 • Ogrevanje: kombinirano CK na olje ali drva in toplotna črpalka za sanitarno vodo, dodatno kamin v bivalnem prostoru.
 • Parkiranje: pred hišo pod nadstreškom ali na dovozu etažo nižje.

Opis lokacije in razpoložljiva infrastruktura
V neposredni bližini Moravč, ki so oddaljene 2,000 m se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, sprehajalne poti, pošta, avtobusna postaja, knjižnica,…).  

Ostalo
Vpisano v ZK. Vseljivo po dogovoru.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv, obračunano od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Vabljeni na ogled!

 

  Hiter kontakt

  Boštjan Kocjan

  Kreativdom d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: