facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

255.000 €
= 1.962 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 130 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: PH4646873BJ

Podroben opis nepremičnine

TABOR

Pozdravljeni,

predstavljam vam kvalitetno moderno hišo minimalističnega dizajna zgrajena v najvišjem kakovostnem razredu iz materialov evropskih proizvajalcev. Gre za montažno hišo narejeno iz naravnih in ekološko neoporečnih materialov, ki so zračni, zdravju prijazni in zato zelo udobni za bivanje.

KJE: Maribor - Tabor, neposredna povezava do avtocestnih priključkov za Avstrijo in Hrvaško. Bližina mestnih vpadnic pa omogoča enostaven in hiter dostop do mestnega jedra in Mariborskega Pohorja. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, ki zagotavlja udobno in sproščeno urbano življenje.

OBJEKTIVNI PODATKI:  hiša se razteza čez dve etaži, pritličje in nadstropje s skupno površino 122,90 m² in pripadajočim zemljiščem. Hiša ima parkirišče za dve vozili in dve zunanji shrambi, ki sta namenjeni shranjevanju koles in vrtnega orodja.V pritličju se nahajajo naslednji prostori: prostoren predprostor s prostorom za garderobo, hodnik, utility s straniščem, tehnični prostor s shrambo, manjšo shrambo pod stopnicami in osrednjim odprtim prostorom (kuhinja, jedilnica in dnevna soba) z izhodom na teraso in zelenico. Po lesenih stopnicah prehajamo v zgornjo nadstropje. Iz hodnika je dostop do dveh otroških sob ter prostorne družinske spalnice z lastno garderobno sobo in družinske kopalnice. Otroški sobi sta zaradi velikih steklenih površin dobro naravno osvetljeni, prav tako razpolagata z enkratnim pogledom na Pohorje.

Hiša se prodaja na ključ.

Vabim vas, da si skupaj pogledamo to zanimivo nepremičnino. 

Lep pozdrav.

Denis Luthar, vaš posrednik

  • 2
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • terasa

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: