facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška

447.000 €
= 750 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 596 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 900 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2004
  • codeŠifra: 5b108c6f

Podroben opis nepremičnine

-

Na severovzhodni obali Dugega otoka se nahaja idilična ribiška vasica in pristanišče – Žman. Starejši del vasi je odmaknjen od obale, medtem ko je novejši del ob obali v zalivu Zmanšćica. Tu se nam odpirajo čudoviti pogledi na Ždrelac (morski prehod in most med otokoma Ugljan in Pašman) ter na druge okoliške otoke in širno Jadransko morje.

Približno 100 metrov stran od obale se nahaja leta 2004 zgrajena Vila Judita. Vila je zelo prostorna saj ima skupaj 596 m2 stanovanjskih površin. Poleg tega vili pripade še približno 900 m2 urejene okolice. Sprehajamo se lahko med trtami in drugim mediteranskih rastlinjem kot so palme in agava, uživamo na prostornih terasah, ki so obdane z prijetnimi pastelnimi barvami in kamnitimi detajli.

Od glavne ceste v vasi pelje do hiše asfaltirana cesta do vhodnih dveri iz kovanega železa z avtomatskim zapiranjem. Od tu se zavije naprej na lastniško dovozno pot proti hiši.

Vila je zgrajena v dveh etažah. Ima tri ločene kompletno opremljene stanovanjske enote, ki so, glede na želje stanovalcev, lahko medsebojno povezane ali pa popolnoma ločene. Vsa stanovanja imajo ločene vhode.

Sam objekt odlikujejo izbrani materiali – zunanje PVC stavbno pohištvo, notranjost iz orehovega lesa, večina pohištva je delana po meri, izbrana keramika, kovano železo.

Vila ima skupaj devet sob. Od tega jih je šest večjih spalnic s petimi kopalnicami in sanitarijami, tri dnevne sobe s pripadajočimi jedilnicami in kompletno opremljenimi kuhinjami. V kleti se nahaja večja konoba ter servisni/tehnični prostori (centralno ogrevanje in klima). Vila se ponaša tudi z dvema velikima balkonoma in tremi terasami. Vsaka terasa je opremljena s kamnitim zidanim kaminom primernim za peko na žaru in prijetno druženje.

Vila ima prostorno tlakovano zunanje dvorišče (dimenzije 15×15 metrov) s pogledom na kanal in nadkrito leseno nadstrešnico, ki zagotavlja naravno senco.

Objekt ima prostorno nadstrešje v izmeri 90 m2 (zaenkrat še neurejeno), ki je primerno za četrto stanovanjsko enoto (vse napeljave so že na mestu).

Pred vilo je parkirišče na katerem brez težav parkira 6 vozil, lahko pa se del parkirišča preuredi v bazen.

Lastništvo je popolnoma urejeno, brez vsakih obremenitev. Lastnik razpolaga tudi z gradbeno in projektno dokumentacijo.

Hiter kontakt

Andraž Erceg

Rocco nepremičnine d.o.o.