facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Goriška, Kanal ob Soči, Ročinj

49.000 €
= 102 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 480 m2
  • codeŠifra: PP1346121994

Podroben opis nepremičnine

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 480 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 480 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja. Nahaja se v neposredni bližini reke Soče na sončni legi na pobočju. Ob zemljišču se nahaja dovozna cesta, ki bo v kratkem asfaltirana.

Idejna zasnova hiš upošteva naklon terena in zasnovo povezuje s skupnim kamnitim opornim

zidom. Ta nudi zasebnost in skupaj s tradicionalnimi opečnimi strešniki sovpada z značilno primorsko podobo. Gre za tri različne tipologije, vsaka od njih nudi svojevrsten ambient. Posamezna hiša lahko deluje kot enostanovanjski objekt, vikend ali kot investicija, saj ima območje velik turistični potencial.

Hiša 1 je predvidena na zemljišču velikosti 480 m2. Zasnovana je v nivojih, ki se delijo na spalni in bivalni del. Posamezni nivoji hiše sledijo nekoliko položnejšemu naklonu na parceli. Odprt bivalni del obsega večji del hiše in se preko velikih steklenih površini odpira na vzhodne in zahodne terase. Tlorisna zasnova v zgornjem delu obsega spalnico, otroško sobo, kopalnico, garderobo in tehnični prostor. Spodnji dva nivoja hiše obsegata odprt bivalni del, kjer se nahaja kuhinja z jedilnico in dnevna soba.

Bruto tlorisna površina predvidenega objekta znaša 133 m2, neto površina pa 108.8 m2.

V ceno zemljišča z idejnim projektom je všteto tudi sodelovanje z arhitekturnim birojem, ki ga je izdelalo. Izdelava dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in minimalne spremembe so vštete v ceno.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

 

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Tamara Gostiša

BAZA, Brina Sotlar s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: