facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Goriška, Kanal ob Soči, Ročinj

70.000 €
= 92 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 765 m2
  • codeŠifra: PP1346121995

Podroben opis nepremičnine

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 765 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Na mirni lokaciji v naselju Ročinj, med Tolminom (14 km) in Novo Gorico (25 km), prodamo zazidljivo zemljišče velikosti 765 m2 z vključenim projektiranjem za pridobitev gradbenega dovoljenja. Nahaja se v neposredni bližini reke Soče na sončni legi na pobočju. Ob zemljišču se nahaja dovozna cesta, ki bo v kratkem asfaltirana.

Idejna zasnova hiš upošteva naklon terena in zasnovo povezuje s skupnim kamnitim opornim

zidom. Ta nudi zasebnost in skupaj s tradicionalnimi opečnimi strešniki sovpada z značilno primorsko podobo. Gre za tri različne tipologije, vsaka od njih nudi svojevrsten ambient. Posamezna hiša lahko deluje kot enostanovanjski objekt, vikend ali kot investicija, saj ima območje velik turistični potencial.

Hiša 2 je predvidena na zemljišču velikosti 765 m2. Hiša je deljena na dva traka, povezuje ju

bivalni del, ki deli dva osrednja atrija. V hišo se dostopa preko severnega atrija, ki je tlakovan, južni zazelenjen, pa služi kot vrt. Specifičnost hiše je, da z naklonom strehe sledi terenu, prostori pa se mu prilagajajo. V desnem traku se nahaja dnevna soba, spalnica, kopalnica, dnevni wc in tehnični prostor. Preko srednjega prostora, kjer je kuhinja z jedilnico preidemo v levi trak, kjer sta še dve spalnici, kopalnica in pisarna.

Bruto tlorisna površina predvidenega objekta znaša 209 m2, neto površina pa 162,6 m2.

V ceno zemljišča z idejnim projektom je všteto tudi sodelovanje z arhitekturnim birojem, ki ga je izdelalo. Izdelava dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja in minimalne spremembe so vštete v ceno.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

 

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Tamara Gostiša

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: