facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota, ZA PROIZVOD. IN STORITVENE DEJ.

1.753.010 €
= 70 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 25043 m2

Podroben opis nepremičnine

MURSKA SOBOTA, ZA PROIZVOD. IN STORITVENE DEJ.

VELIKO ZEMLJIŠČE ZA PROIZVODNE IN STORITVENE DEJAVNOSTI V MURSKI SOBOTI. prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 25.000 m2, za proizvodno-servisno namembnost. Predvidena je gradnja objektov, namenjenih proizvodnim in storitvenim dejavnostim ter spremljajočih objektov, kot so upravni, poslovni, skladiščni in drugi objekti. Zemljišče se nahaja ob regionalni cesti, zato je lahko dostopno. Do priključka na avtocesto v Rakičanu je 3,9 km oz. 6 minut z avtomobilom.

VELIKO ZEMLJIŠČE ZA PROIZVODNE IN STORITVENE DEJAVNOSTI

V Murski Soboti prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 25.000 m², za proizvodno-servisno namembnost. Predvidena je gradnja objektov, namenjenih proizvodnim in storitvenim dejavnostim ter spremljajočih objektov, kot so upravni, poslovni, skladiščni in drugi objekti.

Zemljišče se nahaja ob regionalni cesti, zato je lahko dostopno. Do priključka na avtocesto v Rakičanu je 3,9 km oz. 6 minut z avtomobilom. V neposredni bližini so že zgrajeni določeni objekti za proizvodne in storitvene dejavnosti. V neposredni bližini so že zgrajeni določeni objekti za proizvodne in storitvene dejavnosti.

Ob zemljišču je urejena infrastruktura:  vodovod in kanalizacija ter elektroenergetski vod. Plinovod je položen do bližnje stavbe, vendar Mestni plinovodi na svoje stroške izvedejo zunanjo traso do uporabnika.

Cena je 70 EUR/m² in DDV.

Vpisano v zemljiško knjigo in prosto bremen. 

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: