facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale, MAČKOVCI

450.000 €
= 1.552 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 290 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 703 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1993
 • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

DOMŽALE, MAČKOVCI

Na primerni lokaciji prodamo zanimivo vmesno vrstno hišo v treh etažah (tehnično-rekreacijski del, bivali del in spalni del), z lepim atrijem, ki se nahaja v urejenem naselju samostojnih hiš Mačkovci, z vso infrastrukturo, in v neposredni bližini prelepe narave. Hiša je razgibana in je primerna tudi za dve generaciji (ureditev samostojnih enot). Nasproti hiše je večja samostojna parcela z nadstreškom za parkiranje vozil. Pogodbeni pogoj prodajalca je objavljen spodaj v daljšem opisu.

Na  primerni lokaciji prodamo zanimivo vmesno vrstno hišo v treh etažah (tehnično-rekreacijski del, bivali del in spalni del), z lepim atrijem, ki se nahaja v urejenem naselju samostojnih hiš Mačkovci, z vso infrastrukturo, in v neposredni bližini prelepe narave. Hiša je razgibana in je primerna tudi za dve generaciji (ureditev samostojnih enot).  Nasproti hiše je večja samostojna parcela z nadstreškom za parkiranje vozil.  

VELIKOST

Parcela na kateri je hiša meri 396,00m², dodatna parcela za parkiranje pa meri 307,00m². Površina zemljišča pod stavbo po podatkih GURS-a meri 156,00m² in ima tri etaže. V naravi pa ima stavba skupaj  cca 290,00 m², od tega klet in pritličje po cca 120,00m² in mansarda cca 50,00m².

RAZPOREDITEV IN VELIKOST

Nepremičnina ima zanimivo in razgibano razporeditev:

- V kleti so: shramba, garderoba, savna s tušem in prostorom za počitek, fitnes,  v medetaži pa WC, pralnica,  kurilnica, deponija za kurjavo in vhod v garažo z delavnico,

- V pritličju so: vhod – vetrolov, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in večjo dnevno sobo z izhodom v atrij. V ločenem spalnem delu so tri spalnice in večja kopalnica,

- V mansardi so: dnevna soba, kuhinja, jedilnica, kopalnica, ter v medetaži soba in neobdelan – nezaključen del mansarde z vsemi priključki za posebno enoto.

Dnevno bivalni prostor ima nekaj vgrajene opreme (kuhinjam jedilnica). V dnevni sobi so položene ploščice in talno gretje. Postavljen je tudi lep bel lončen kamin. Prostor in atrij sta obrnjena proti jugu.

Parcela na proti hiše ima zidan nadstrešek cca 39,00m² in veliko prostora za parkiranje vozil.

STANJE

Nepremičnina  je zgrajena leta 1993 in je redno lepo vzdrževana. 

Nadstrešek je zgrajen leta 2001.

Nepremičnina se prodaja delno opremljena oz. po dogovoru.

PRIKLJUČKI

Stavba ima vse priključke (elektrika, voda, kanalizacija, zemeljski plin, optika).

Stavba ima centralno ogrevanje na zemeljski plin (radiatorsko in talno gretje). V dnevni sobi tudi kamin na drva.

Ima toplotno postajo za ogrevanje vode.

Stavba prav tako ima centralni sesalni sistem.

LOKACIJA IN INFRASTRUKTURA

Nepremičnina se nahaja v urejenem naselju Mačkovci. V neposredni bližini so rekreacijske površine (nogometni stadion, kotalkališče, drsališče, košarkarsko igriške, zunanja in notranja tenis igrišča, skate park, letno kopališče, igrišče za odbojko na mivki), Mercator center, knjižnica, Osnovna šola, Srednja šola in Gimnazija Domžale, Zdravstveni dom, Medgeneracijski center z lekarno in zasebnimi ordinacijami, banka, ter železniška in avtobusna postaja. V neposredni bližini so prav tako lepe pešpoti ob Kamniški Bistrici in hrib Šumberk (355 m/n.v.) s trim stezo in fitnes napravami na prostem.

Do uvoza na avtocesto je cca 1km.

DRUGO

Zemljiško-knjižno urejeno. Stanovanjska stavba ima poleg gradbenega dovoljenja  tudi odločbo o uporabnem dovoljenju.

Pogodbeni pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnini v višini 2% od pogodbeno dogovorjene cene.

  Hiter kontakt

  Gordana Bizaj

  PERFEKT B d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: