facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora, Mojstrana

230.000 €
= 141 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1626 m2

Podroben opis nepremičnine

MOJSTRANA

Prodamo zazidljivo zemljišče z izdanim gradbenim dovoljenjem in plačanim komunalnim prispevkom na lepi in mirni lokaciji v idilični vasici Mojstrana.

Opis nepremičnine

Zazidljivo zemljišče v velikosti 1.626 m² se razprostira na robu vasi v neposredni bližini neokrnjene narave. Zemljišče je ravno in se nahaja ob lokalni cesti na robu naselja. 

Gradbeno dovoljenje: 

Na zemljišče je umeščena enostanovanjska stavba velikosti 13,5 mX13,6 m. Za stanovanjsko stavbo je izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje, plačan komunalni prispevek in pridobljena vsa soglasja za komunalno ureditev. Urejen dostop. 

Lokacija in zemljišče:

Zemljišče je ravno in je locirano na robu vasi Mojstrana. Območje je pozidano s stanovanjskimi stavbami. Okoli zemljišča je lokalna občinska cesta, ki je malo prevozna. Zemljišče se nahaja v idiličnem delu vasi, v neposredni bližini sprehajalnih poti in neokrnjene narave. V bližini je športni park z nogometnim igriščem, park z otroškimi igrali in vadbenim centrom. V vasi se nahaja osnovna šola, vrtec, pošta, knjižnica, trgovina, gostišče in teniško igrišče.. 

Odločno izhodišče za šport in rekreacijo ter bivanje v mirnem, zdravem in naravnem okolju. 

Pravno stanje:

Zemljišče je zemljiškoknjižno urejeno. 

Ugodna cena!!! 141,5/m² - v ceno je vključeno zemljišče, projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja, pravnomočno gradbeno dovoljenje, plačan komunalni prispevek in pridobljena soglasja za komunalno ureditev. Odlična priložnost za investicijo - apartmajsko dejavnost ali za družino, ki si želi večje stanovanjske hiše z veliko pripadajočega zemljišča. 

Možnost odkupa samo dela zemljišča z izdanim gradbenim dovoljenjem, za ceno 150.000 EUR

Za ogled pokličite 041/805-103. Z veseljem čakamo vaš klic. 

Pogoj prodajalca je, da kupec plača delne stroške izpeljave pravnega posla in sicer 2% z ddv od prodajne cene.

    Hiter kontakt

    Bonita N-11 d.o.o., Dom projekt Šuvak nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: