facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ormož, Strmec pri Ormožu

80.000 €
= 388 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 206 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 2561 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1983
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. F
 • codeŠifra: H/173/2022/5

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Terasa
 • Ogrevanje
  check Oljecheck Drva

Podroben opis nepremičnine

STRMEC PRI ORMOŽU

V objemu narave, v neposredni bližini gozda, na samem, vstran od sosedov, vendar ob asfaltirani vaški cesti, Vam v nakup ponujamo urejeno in primerno vzdrževano stanovanjsko hišo s prostornim dvoriščem, katero je po namenski rabi opredeljeno kot kmetijsko zemljišče. Hiša je bila zgrajena leta 1983 in obsega kletne prostore z garažo in kurilnico, visoko pritličje ter mansardo, ki je urejena oz. namenjena bivalnim prostorom. Glavni vhod v hišo je urejen preko manjšega stopnišča, ki je urejeno na JVZ strani stavbe. Visoko pritličje obsega cca. 73 m² bivalnih površin v sklopu katerih se nahaja predsoba ob vhodu, dolgi hodnik, shramba, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na balkon, spalnica, in kopalnica z WC – jem in kopalno kadjo. Pritličje je povezano z mansardo in kletnimi prostori preko notranjega lesenega stopnišča. Mansarda obsega cca. 68 m² bivalnih površin in 16,50 m² prostorne in nepokrite terase. V sklopu mansarde se nahajata dve sobi, kopalnica z WC-jem in tuš kabino, prostoren hodnik, shramba in še neurejen prostor, primeren za ureditev kuhinje ali sobe.

Okna so še v prvotni izvedbi z dvojno zasteklitvijo in roletami. Streha je pokrita z opečno kritino in prav tako še v prvotni izvedbi. Fasada je v izvedbi klasičnega ometa – Teranova, brez posebne izolacije. Centralno ogrevanje na kurilno olje je izvedeno z radiatorji iz kurilnice, ki se nahaja v kleti. Centralna peč na kurilno olje je bila zamenjana v letu 2019. Pozimi toplo vodo zagotavlja kurilna naprava, poleti pa električni bojler. Dodatno ogrevanje je omogočeno na trdo kurivo s pomočjo manjše kaminske peči, ki je postavljena v dnevni sobi v pritličju. Hiša ni priklopljena na mestno kanalizacijo, saj le ta v tem delu naselja še ni urejena, ima pa urejen priklop na mestni vodovod in trofazni električni priključek. Pred hišo je urejeno zatravljeno dvorišče z vrtno utico in nekaj grmičevja. Prodajane nepremičnine so v celoti ograjene, bremen proste in takoj vseljive.

Dostop do hiše je zagotovljen po asfaltirani kategorizirani vaški cesti. Do šole, vrtca in drugih objektov družbenega pomena, ki so locirani v mestu Ormož je cca. 3,5 km.

  Hiter kontakt

  Jeruzalem Ormož SAT d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: