facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, LJ. CENTER, PRAŽAKOVA

280.000 €
= 3.878 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 72.2 m2
  • expand_lessNadstropje: 4/4
  • date_rangeZgrajeno: 1928
  • reorderEner. izk. D

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER, PRAŽAKOVA

vsi priključki, CK (daljinsko ogrevanje- toplarna, plin do stanovanja ), pripadajoča klet, strogi center mesta

Na odlični lokaciji v samem centru mesta na Pražakovi ulici ponujamo priložnost za nakup stanovanja s pripadajočo kletjo in solastniškim deležem na parkirišču na notranjem dvorišču pripadajočem stavbi, ter podstrehi. 

Trosobno stanovanje z JZ lego se nahaja v zadnjem nadstropju mogočne, kvalitetno grajene in urejene meščanske stavbe brez dvigala. Stanovanje je v vzdrževanem , vseljivem stanju vendar potrebno prenove s katero bi lahko postalo enkratna, moderna bivalna enota po zaslugi enostavnega in priročnega tlorisa, ki omogoča spremembe in različne rešitve. Stanovanje odlikujejo visoki meščanski stropovi ( 3 m ) ter ohranjeni detajli ( vhodna vrata in loža s polkrožnim oknom ), svetli prostori, zahvaljujoč visoki legi stanovanja v stavbi,  njihova razporeditev pa je sledeča:

predprostor ( 5,1 m²) , desno spalnica ( 14,96 m² ), naravnost kopalnica s kadjo in WC ( 4,48 m² ), levo bivalna jedilnica ( 14,96 m² ) s kuhinjskim kotom ( 4,06 m²), naprej dnevna soba ( 19,18 m² ). 

Uporabna površina stanovanja znaša 62,3 m², skupaj s pripadajočo shrambo v kleti  znaša površina 72,2 m². Prostori so ogrevani daljinsko ( toplarna ) z radiatorji ( menjava l. 2012 ) opremljenimi s termostatskimi ventili, klimatska naprava v dveh prostorih, voda je ogrevana z električnim bojlerjem, do stanovanja je pripeljan plin ( možnost priključitve), vsa okna v stanovanju so bila zamenjana  l.2009. 

Stanovanju pripada večja shramba ( 9,9 m² ) v kleti stavbe.

Večstanovanjski stavbi s 16 stanovanji pripada tudi zemljišče  s parkirišči na notranjem dvorišču.  Dostop z ulice je zavarovan z  železnimi vrati na daljinsko upravljanje za katerimi se nahajata vhoda v levo in desno krilo stavbe, opremljena z domofoni. 

Priložnost za nakup stanovanja na odlični lokaciji v mestnem središču. 

Urejena vsa dokumentacija ( gradbeno in uporabno dovoljenje ) in lastništvo, prenos možen takoj.  

Vabljeni na ogled.

Agencijska ponudba: Stroški posredovanja se delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji ob nakupu plača 2% pogodbene vrednosti za nepremičnino.

    Hiter kontakt

    Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: