facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Čežarji

290.000 €
= 1.513 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 191.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 267 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1955
  • date_rangeAdaptacija: 1997
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH22901266859253GK

Podroben opis nepremičnine

ČEŽARJI

Posredujemo pri prodaji starejše, zelo zanimive hiše v Čežarjih pri Kopru v velikosti 191,7m2 na parceli velikosti 267m2 z dvoriščem in lastnimi parkirnimi prostori direktno pred hišo. Lepa priložnost za večjo družino ali za preureditev hiše v turistične namestitve.

V Čežarjih nad Bertoki, le 6 km iz Kopra posredujemo pri prodaji starejše leta 1997 deloma prenovljene vmesne vrstne hiše skupne neto površine 191,7m² na parceli velikosti 267m².

Hiša ima velik potencial, saj se s prenovo lahko uredi v prekrasen dom ali celo turistične namestitve.

Glavni vhod je z dvorišča, na katerem je manjši vrt, vodnjak in prostor za parkiranje 3-4 avtomobilov (od tega 1 pod streho).
Ob vhodu se iz hodnika levo nahaja dnevna soba, desno pa kuhinja z jedilnim kotom. Na koncu hodnika je na desno kopalnica in pa stopnišče v zgornje nadstropje v katerem se nahajajo 4 sobe (1 je še neizdelana) in izhod na balkon, ki se razprostira po celotni dolžini hiše. Balkon je bil zgrajen naknadno, a je zanj pridobljena in urejena vsa dokumentacija.

V pritličju hiše se nahajata tudi klet in kurilnica. Hiša ima možnost ogrevanja s kombinirano centralno kurjavo na olje ali na drva.

Pred hišo je 20m² velik pomožni objekt, ki se trenutno uporablja kot pokrito parkirno mesto a je v kataster vnešen kot stavba z lastno stavbno številko (pomožni kmetijski objekt).

Leta 1997 so bila zamenjana okna in streha, prenovljena kopalnica ter instalacije v hiši. 

Nepremičnine, kot je ta domačija v Čežarjih so redke in iskane in so edinstvena priložnost za ureditev doma za večjo družino, ali za investicijo.

Včasih je nakup nepremičnine vezan na prodajo druge nepremičnine in v kolikor imate takšen primer vi, Vam z veseljem pomagamo z nasveti in pri prodaji, da se ta proces čimbolj gladko uredi.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od dogovorjene kupnine ter stroške sestave pogodbe v višini 200 EUR + DDV.

Vabljeni na ogled!

PropArtus nepremičnine d.o.o.
Pristaniška 3
6000 Koper
GSM: 040 503 179 (Gregor)

 

  • pokrit parkirni prostor, več parkirnih mest
  • balkon

Hiter kontakt

Gregor Kuralt Niedermayer

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: