facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pobrežje

109.000 €
= 1.784 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 61.1 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1977
 • date_rangeAdaptacija: 2013
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 100115-36

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Klet
 • Priključki
  check Telefon
 • Ogrevanje
  check Toplarna

Podroben opis nepremičnine

Prodamo 2 sobno stanovanje s pripadajočim kletnim prostorom (lokacija MARIBOR – POBREŽJE, Ulica herojev Mašere in Spasića), ki se nahaja v 3. nadstropju večstanovanjskega objekta. Lega stanovanja vzhod, sever.

Nepremičnina se nahaja na desnem bregu reke Drave in sicer v mestni četrti Pobrežje. Na področju pretežno stanovanjske pozidave.

V neposredni bližini predmetne nepremičnine se nahaja vsa potrebna javna in ostala infrastruktura (trgovski in storitveni lokali, vrtec, osnovna šola, banka …). Na oddaljenosti cca. 2 km se nahaja središče mesta.

Večstanovanjski objekt je v osnovi zgrajen leta 1977 in je tekoče in investicijsko vzdrževan (izvedba izolacijske fasade 2013, obnova strehe 2013; rezervni sklad brez obremenitev).

Neto tlorisna površina stanovanja, ki je predmet prodaje, znaša 61,10 m2 (uporabna površina stanovanja znaša 53,80 m2; površina balkona znaša 3,70 m2 - zaprt, površina kleti znaša 3,60 m2).

Predmetno stanovanje je tekoče in delno investicijsko vzdrževano (zamenjava zunanjega stavbnega pohištva v letu 2006).

Stanovanjsko enoto predstavljajo naslednji prostori: hodnik, kuhinja z jedilnim kotom, dnevni prostor z izhodom na zaprt balkon, soba, kopalnica z wc-jem, shramba.

K stanovanju sodi še kletna shramba v kletni etaži objekta in pravica souporabe na skupnih prostorih.

Talne obloge v stanovanju so kombinacija parketa/laminata/keramike. Stenske obloge so kombinacija opleska/keramike/dekorativnega opaža.

Stavbno pohištvo: zunanje v PVC izvedbi (okna izolacijska zasteklitev, senčila Alu rolete/žaluzije in komarniki; letnik zamenjave 2006) in notranje v leseni izvedbi.

Stanovanje je priključeno na vso dostopno komunalno infrastrukturo: voda, elektrika, komunikacijsko omrežje, domofon.

Ogrevanje prostorov stanovanja je zagotovljeno s pomočjo toplovoda (radiatorsko; nameščeni merilniki porabe). Priprava tople sanitarne vode je zagotovljena v sklopu toplovoda.

Parkirišča za stanovalce se nahajajo na skupnem parkirišču ob objektu.

Stanovanje je takoj vseljivo oz. možen prevzem. Predvsem zanimivo, da se še ujame kakšno kreditiranje s fiksno obrestno mero

Ogled stanovanja možen po predhodnem dogovoru.

PRIPOROČAMO!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: