facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

1.100.000 €
= 3.056 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 360 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 150 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1960
  • codeŠifra: G224

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER

Posredujemo pri prodaji hiše – nastanitvenega gostinskega obrata, ki je bil zgrajena leta 19 60 na izjemni lokaciji v centru mesta. Hiša z etažami klet+ visoko pritličje+prvo nadstropje+mansarda meri skupaj bruto 360m²; od tega neto stanovanjske površine 280m² + balkon 13m² + skupni komunikacijski prostor 66m² in ji pripada lastniški vrt velikosti cca 150m².

Hiša obsega naslednje prostore: klet – kuhinja, pralnica, pisarna in shramba . V visokem pritličju se nahajajo tri sobe, od tega ima ena soba lastno kopalnico ter kopalnica za preostale sobe. V prvem nadstropju so 4 sobe, od tega ima ena soba lastno kopalnico ter kopalnica za preostale sobe, v mansardi so 3 sobe in skupna kopalnica za te sobe.

Lastnik je pridobil GD po katerem se lahko zgradi še eno nadstropje z bruto površino cca 130m²!

Hiša je potrebna kompletne prenove, vendar je zaradi same lokacije primerna tako za oddajo po sobah (hostel), možna večstanovanjska hiša, poslovna dejavnost, ...

Hiša je na voljo TAKOJ.

Zk urejen in brez bremen

Cena: 1.100.000 EUR

Koda: G224

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: