facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič, Bistrica pri Tržiču

329.000 €
= 2.611 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 126 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 216 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: H-20/2022

Podroben opis nepremičnine

BISTRICA PRI TRŽIČU

V urejenem stanovanjskem naselju v Bistrici pri Tržiču prodamo manjšo samostojno hišo, 126,8 m² neto stanovanjske površine, na zemljišču v izmeri 216 m². Hiša je premišljeno umeščena v novo naselje treh modernih in stilsko dovršenih objektov s petimi stanovanjskimi enotami. V pritličju obsega vetrolov, utility, dnevni wc, kuhinjo z jedilnico in svetel, zračen ter razgiban dnevni prostor z izhodom na atrij, orientiran na jug. V nadstropju sta dve sobi, spalnica z izhodom na balkon in kopalnica, v mansardi pa je še dodaten večji prostor (ki ni vštet v neto površino), primeren za delovno sobo, atelje, igralnico, fitnes sobo… Hiša je zasnovana funkcionalno, z dobrim izkoristkom prostora, pri gradnji so uporabljeni kvalitetni materiali, za ogrevanje prostorov skrbi individualna peč na mestni plin, za ogrevanje sanitarne vode pa toplotna črpalka. Hiša se prodaja opremljena.

Pred vhodom v objekt je urejeno delno nadkrito parkirišče. Okolica je urejena, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, vrtec, šola, trgovine, avtobusne postaje, priključek na hitro cesto Tržič – Kranj je oddaljen manj kot 1 km, v bližini je tudi obilo možnosti za sprehode v naravi ali rekreacijo.

ZK stanje je urejeno in brez bremen.

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2 % pogodbene cene.

Za vse dodatne informacije in morebiten ogled pokličite na 031 828 999.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: